Se pun în vânzare biletele pentru reprezentațiile din FNT ale „Ținutului din miezul verii”

Later edit: Biletele pentru spectacolul „Ținutul din miezul verii” de Tracy Letts, regia Vlad Massaci, pot fi achiziționate aici.

Biletele pentru „Ținutul din miezul verii” de Tracy Letts, regia Vlad Massaci, spectacol selecționat în cea de-a 28-ediţie a Festivalului Naţional de Teatru (19 – 29 octombrie), care se va juca în Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille 16) pe 24 și 25 octombrie, ora 18:00, se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt începând din această seară, miercuri, 26 octombrie, ora 22:00 și la Casa de Bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti atât cash, cât și cu card) începând de joi, 27 septembrie, ora 10:00.

De asemenea, precizăm că anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale Teatrului Mic, iar Teatrul Mic va găzdui în Sala Atelier pe 26 și 27 octombrie spectacolul „The Night Alive“, producție a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.

Festivalul Național de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 28-a ediție, are loc în perioada 19-29 octombrie 2018. Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria municipiului Bucureşti. Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Ediţia de anul acesta îi este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu. Bilete la spectacole pe: www.mystage.ro. Informații despre spectacole și evenimente pe: www.fnt.ro

Ediție desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

 

Stiri Recente
02apr. 2024
LABORATOR DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC

Teatrul Mic din București lansează azi, 2 aprilie 2024, un laborator de dramaturgie contemporană, cu […]

Citeste mai mult...
15mart. 2024
Mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului 2024 – 27 martie

Institutul Internațional de Teatru ITI Organizația Mondială pentru Artele Spectacolului     Ziua Mondială a […]

Citeste mai mult...
06mart. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: studii […]

Citeste mai mult...