Actualizare: PARTICIPAREA LA SPECTACOLE

Dragi spectatori,
Conform Hotărârii nr. 1.050 din 2 octombrie 2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, publicată în  MONITORUL OFICIAL nr. 943 din 2 octombrie 2021, participarea/accesul publicului la sălile de spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.
În acest context, participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și/sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Intrarea spectatorilor în sălile de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.
În măsura în care ați achiziționat deja un bilet la spectacolele Teatrului Mic și nu vă aflați în vreuna dintre situațiile menționate mai sus, aveți posibilitatea de a solicita restituirea prețului biletului achiziționat, astfel:
  • Pentru biletele achiziționate online, vă rugăm să transmiteți solicitarea către site-ul www.bilet.ro, iar banii vor fi restituiți în contul din care s-a făcut plata, în cursul următoarelor zile.
  • Pentru biletele achiziționate direct de la Teatrul Mic, returnarea se poate face doar la casa de bilete a sălii Studio – Gabroveni 57, în intervalul orar 11:00-19:00, de miercuri până duminică.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Stiri Recente
07oct. 2021
ANULARE BIGAMUL…după 20 de ani

Dragi spectatori, Vă informăm că, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actori, suntem nevoiți să anulăm […]

Citeste mai mult...
04oct. 2021
ANULARE SPECTACOLE

Dragi spectatori, Vă informăm că, din cauza creşterii ratei de incidenţă şi a duratei spectacolelor, […]

Citeste mai mult...
30sept. 2021
ANULARE VINOVAT. NEVINOVAT

Dragi spectatori, Vă informăm că, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actori, suntem nevoiți să anulăm […]

Citeste mai mult...