Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes joacă în Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, ed. a IV-a

Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de CervantesTutti Frutti- va juca spectacolul “Cabaretul cuvintelor” de Matei Visniec, coordonator Stefan Lupu, miercuri, 2 noiembrie, pe scena Sălii Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, ora 13:20, în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache.

Inițiat în anul 2019, în memoria marelui actor Ștefan Iordache, festivalul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2022.

Concursul din cadrul festivalului este împărțit pe două secțiuni: individual și trupe. Secțiunea individual presupune participarea la concurs a studenților din cadrul instituțiilor de teatru din București, și din țară prin prezentarea unui monolog.

Secțiunea trupe se adresează tuturor elevilor din ciclul liceal, din București și din țară. Aceștia participă la concurs prezentând un spectacol de teatru.

Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, se desfășoară sub patronajul Ministerului Culturii.

Programul complet al evenimentului îl găsiți pe paginile de facebook ale instituțiilor Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, Comunicare Primăria Sector 5 și www.cultural5.ro.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Stiri Recente
19sept. 2023
Anulare spectacol ”Bigamul…după 20 de ani”

Ne pare rău să vă anunțăm că, din motive obiective, suntem nevoiți să anulăm reprezentația […]

Citeste mai mult...
08sept. 2023
Anulare reprezentații ”Medeea”

Ne pare rău să vă anunțăm că, din motive obiective, cele două reprezentații ale spectacolului […]

Citeste mai mult...
01sept. 2023
Teatrul Mic la început de stagiune 2023-2024

  Teatrul MIC anunţă deschiderea noii stagiuni, vineri 8 septembrie, ora 19.00, la Sala Luceafarul, […]

Citeste mai mult...