Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes joacă în Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, ed. a IV-a

Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de CervantesTutti Frutti- va juca spectacolul “Cabaretul cuvintelor” de Matei Visniec, coordonator Stefan Lupu, miercuri, 2 noiembrie, pe scena Sălii Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, ora 13:20, în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache.

Inițiat în anul 2019, în memoria marelui actor Ștefan Iordache, festivalul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2022.

Concursul din cadrul festivalului este împărțit pe două secțiuni: individual și trupe. Secțiunea individual presupune participarea la concurs a studenților din cadrul instituțiilor de teatru din București, și din țară prin prezentarea unui monolog.

Secțiunea trupe se adresează tuturor elevilor din ciclul liceal, din București și din țară. Aceștia participă la concurs prezentând un spectacol de teatru.

Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, se desfășoară sub patronajul Ministerului Culturii.

Programul complet al evenimentului îl găsiți pe paginile de facebook ale instituțiilor Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, Comunicare Primăria Sector 5 și www.cultural5.ro.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Stiri Recente
31oct. 2022
Spectacolul “Cântăreața cheală“- în cadrul evenimentului “Ai carte, Ai parte”, ediția a II-a, Brasov

Teatrul Mic participă cu spectacolul “Cântăreața cheală” de Eugene Ionesco, regia Vlad Massaci, în cadrul […]

Citeste mai mult...
14oct. 2022
Locotenentul din Inishmore – în premieră, în România, la Teatrul Mic

Teatrul Mic prezintă, în premieră pe țară, pe 22 si 23 octombrie, ora 19.00, la […]

Citeste mai mult...
11oct. 2022
Studiu privind percepția cetățenilor municipiului București, cu privire la fenomenul corupției în administrația publică locală

Opinia fiecăruia contează, iar din acest motiv, Primăria Municipiului București, în colaborare cu Direcția Generală […]

Citeste mai mult...