Trei gemeni venețieni și Vania și Sonia și Mașa și Spike- selectate la Festivalul Național de Comedie de la Galați

Spectacolele Trei gemeni venețieni, de Antonio Collalto, regia Nonei Ciobanu și Vania și Sonia și Mașa și Spike de Christopher Durang, regia Horia Suru, au fost selectat în cadrul ediției online, cu caracter retrospectiv, de anul acesta, a Festivalului Național de Comedie de la Galați, ediția a XXXII-a.

 

Trei gemeni venețieni, de Antonio Collalto va fi difuzat pe data de 7 septembrie 2020, de la ora 19:00, în regim de livestream, pe website-ul festival.fanitardini.ro, dar și pe YouTube, pe canalul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Spectacolul a mai fost selectat cu o reprezentație și premiat ulterior, în cadrul aceluiași festival, în anul 2015.

Pe 10 septembrie, tot de la ora 19:00, va putea fi urmărit Vania și Sonia și Mașa și Spike de Christopher Durang.

În  anul 2016 spectacolul, selectat în cadrul aceluiași festival, a adjudecat atunci 3 premii importante: Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal câștigat de Gheorghe Visu (Vania), Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal obținut de Liliana Pană (Sonia) și Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar – câștigat de Ana Bianca Popescu.

 

Stiri Recente
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...
02apr. 2024
LABORATOR DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC

Teatrul Mic din București lansează azi, 2 aprilie 2024, un laborator de dramaturgie contemporană, cu […]

Citeste mai mult...
15mart. 2024
Mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului 2024 – 27 martie

Institutul Internațional de Teatru ITI Organizația Mondială pentru Artele Spectacolului     Ziua Mondială a […]

Citeste mai mult...