Trei gemeni venețieni și Vania și Sonia și Mașa și Spike- selectate la Festivalul Național de Comedie de la Galați

Spectacolele Trei gemeni venețieni, de Antonio Collalto, regia Nonei Ciobanu și Vania și Sonia și Mașa și Spike de Christopher Durang, regia Horia Suru, au fost selectat în cadrul ediției online, cu caracter retrospectiv, de anul acesta, a Festivalului Național de Comedie de la Galați, ediția a XXXII-a.

 

Trei gemeni venețieni, de Antonio Collalto va fi difuzat pe data de 7 septembrie 2020, de la ora 19:00, în regim de livestream, pe website-ul festival.fanitardini.ro, dar și pe YouTube, pe canalul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Spectacolul a mai fost selectat cu o reprezentație și premiat ulterior, în cadrul aceluiași festival, în anul 2015.

Pe 10 septembrie, tot de la ora 19:00, va putea fi urmărit Vania și Sonia și Mașa și Spike de Christopher Durang.

În  anul 2016 spectacolul, selectat în cadrul aceluiași festival, a adjudecat atunci 3 premii importante: Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal câștigat de Gheorghe Visu (Vania), Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal obținut de Liliana Pană (Sonia) și Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar – câștigat de Ana Bianca Popescu.

 

Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...