Trei gemeni venețieni și Vania și Sonia și Mașa și Spike- selectate la Festivalul Național de Comedie de la Galați

Spectacolele Trei gemeni venețieni, de Antonio Collalto, regia Nonei Ciobanu și Vania și Sonia și Mașa și Spike de Christopher Durang, regia Horia Suru, au fost selectat în cadrul ediției online, cu caracter retrospectiv, de anul acesta, a Festivalului Național de Comedie de la Galați, ediția a XXXII-a.

 

Trei gemeni venețieni, de Antonio Collalto va fi difuzat pe data de 7 septembrie 2020, de la ora 19:00, în regim de livestream, pe website-ul festival.fanitardini.ro, dar și pe YouTube, pe canalul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Spectacolul a mai fost selectat cu o reprezentație și premiat ulterior, în cadrul aceluiași festival, în anul 2015.

Pe 10 septembrie, tot de la ora 19:00, va putea fi urmărit Vania și Sonia și Mașa și Spike de Christopher Durang.

În  anul 2016 spectacolul, selectat în cadrul aceluiași festival, a adjudecat atunci 3 premii importante: Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal câștigat de Gheorghe Visu (Vania), Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal obținut de Liliana Pană (Sonia) și Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar – câștigat de Ana Bianca Popescu.

 

Stiri Recente
28dec. 2020
Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie

Susținerea și entuziasmul dumneavoastră pentru spectacolele difuzate în cadrul Stagiunii online ne-a confirmat, încă o […]

Citeste mai mult...
11dec. 2020
Teatrul Mic prezintă Stagiunea Online

   La peste 50 de ani de la înființare, Teatrul Mic lansează prima sa Stagiune […]

Citeste mai mult...
23nov. 2020
Returnare contravaloare bilete

Stimați spectatori,   Având în vedere prelungirea hotărârii privind întreruperea reprezentanțiilor teatrale, precum și anumite […]

Citeste mai mult...