Teatrul Mic prezintă Stagiunea Online

 

 La peste 50 de ani de la înființare, Teatrul Mic lansează prima sa Stagiune Virtuală, începând cu data de 19 decembrie 2020.

Poate niciodată teatrul n-a cunoscut vremuri mai tulburi, mai triste și mai lipsite de speranță ca acestea din ultima vreme care au dus la o „întrerupere” în relația cu publicul- una dintre rațiunile principale ale artei spectacolului de peste 2000 de ani.

Actorii vă duc dorul – vouă, celor din publicul nostru drag – și, poate și voi, la rândul vostru, le simțiți lipsa. În ciuda acestor timpuri, echipa Teatrului Mic n-a încetat să se pregătească pentru viitoarele întâlniri și lucrează la noile spectacole.

Până atunci, pentru a nu se simți uitați, vă invită să le dați un semn că le sunteți încă aproape și să acceptați provocarea de a-i urmări virtual, în câteva dintre spectacolele de referință puse în scenă, în ultimii ani, în cadrul unei altfel de stagiuni- o stagiune Virtuală, dar învăluită de aceeași căldură și emoție.

Visul unei nopți de vară de William Shakespeare, regizat de Gelu Colceag, scenografia Ștefan Caragiu și Liliana Cenean și muzica originală Călin Grigoriu, a cărui premieră a avut loc pe 11 iunie 2011, va fi primul spectacol difuzat pe platforma digitală, bilet.ro, programat în data de 19 decembrie 2020, de la ora 20:00.

Următoarele spectacole programate fac parte din repertoriul actual al teatrului și se numără printre cele preferate de publicul tânăr:

Romeo și Julieta, regia Liliana Pană, scenografia Francesca Cioancă și muzica originală semnată de Sebastian Androne-Nakanishi ̶ transmis în data de 20 decembrie, ora 20:00.

Viața și Moartea lui Richard al II-lea, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan ̶ transmis în cea de-a treia zi de Crăciun, 27 decembrie 2020, tot de la ora 20:00.

Adresăm invitația publicului spectator de a ne fi aproape în acest demers artistic și de a dori să regăsească emoția și energia vie, urmărind în siguranță, acasă, stagiunea noastră virtuală.

Biletele vor putea fi achiziționate direct de pe site-ul bilet.ro , dar și de la casele de bilete ale teatrului, per spectacol la prețul de 20 de lei sau ca pachet tematic Shakespeare – 3 spectacole pentru suma de 50 de lei. După achiziția spectacolului sau a pachetului, participanții vor primi prin email un cod de acces și un link pentru a putea viziona reprezentația.

Pentru mai multe detalii despre spectacole și programul virtual al teatrului vă invităm să ne urmăriți pe conturile de Facebook, Instagram și YouTube.

Stiri Recente
05mai 2021
Bull, Emigranți și Omul cu Oglinda – primele spectacole programate la Teatrul Mic

  Teatrul Mic se redeschide pentru public la finalul acestei săptămâni, conform reglementărilor, doar la […]

Citeste mai mult...
30mart. 2021
Stagiunea Online continuă la Teatrul Mic

  Teatrul Mic prezintă și în luna aprilie, la fiecare sfârșit de săptămână, un program […]

Citeste mai mult...
29mart. 2021
Returnare contravaloare bilete

Dragi spectatori, În perioada 29 martie – 9 aprilie 2021 vă veți putea recupera contravaloarea […]

Citeste mai mult...