Teatrul Mic prezintă Stagiunea Estivală 2020

 Teatrul Mic anunță  programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfășura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînțeles, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie” după  Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00. O nouă reprezentație a spectacolului va avea loc în cadrul celei de-a VIII-a ediție a Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, în data de 22 august 2020, ora 20:00, pe o scenă special amenajată din Parcul Cișmigiu.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă” în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00.

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu. De asemenea, spectacolul va avea programată o reprezentație și în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, în data de 12 septembrie, ora 20:00.

Biletele Stagiunii Estivale 2020 vor putea fi achiziționate în pachete de câte 1 – 2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, de la casa de bilete a Teatrului de Vară, în intervalul orar 17:00 – 20:00 (în zilele în care au loc spectacolele), de la casa de bilete a Sălii SAVOY a Teatrului de Revistã “Constantin Tãnase” București, Calea Victoriei nr.33, Sector 1, Miercuri – Vineri, orele 10.00-19.00, Sâmbătă- Duminică, orele 10.00 – 16.00, sau începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic, în intervalul orar 11:00 – 19:00.

 

Detalii despre spectacole: https://www.teatrulmic.ro/spectacole/.

Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.

Stiri Recente
07oct. 2020
Anularea spectacolelor Teatrului Mic până în data de 21 octombrie

Dragi spectatori,   Din păcate trebuie să anunțăm, cu regret, anularea spectacolelor programate până în […]

Citeste mai mult...
Citeste mai mult...
22sept. 2020
Anularea spectacolului „Vinovat. Nevinovat” din 25 și 27 septembrie

Dragi spectatori, Vă informăm că, din motive independente de voința noastră, reprezentațiile spectacolului „Vinovat. Nevinovat” […]

Citeste mai mult...