TEATRUL MIC CU PLANURI MARI

Nouă premiere într-un singur an, paisprezece prezențe în festivaluri (Festivalul Național de TeatruFestivalul Internațional de Teatru de la SibiuFITCAFestivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană de la BrașovFestCOTeenFestFestivalul Tânâr de la SibiuUndercloudTemps D’ImageSăptămâna ComedieiIdeo IdeisFestivalul Zile și nopți de teatru la BrăilaFestivalul Național de Comedie de la Galați), un proiect de teatru educațional pentru elevii de liceu, continuarea proiectului 5 licee – 5 teatre, prezența în Cartierul Creativun nou regizor (Vlad Massaci) și șase actori tineri (Diana Cavallioti, Alina Rotaru, Oana Pușcatu, Vlad Logigan, Vlad Corbeanu și Virgil Aioanei) de curând angajați – în linii mari, acesta a fost 2017 pentru Teatrul Mic.

 

2018, abia început, aduce cu sine planuri cel puțin la fel de îndrăznețe, născute din dorința de a restabili imaginea unui teatru care să redevină unul dintre reperele culturale ale întregii țări – cu toții ne aducem aminte de cozile celebre la Casa de Bilete a Teatrului Mic.

Viața și moartea lui Richard al II-leade William Shakespeare, în regia lui Radu Iacoban; Escu… de Tudor Mușatescu, în regia lui Doru Ana și Scrisori de pe front de Mirela Florian și Vlad Massaci, în regia lui Vlad Massaci sunt cele trei proiecte care vor debuta la începutul acestui an.

Teatrul din Manual va continua și el în 2018, cu alte noi spectacole-lectură, iar colaborarea cu UNATC, dar și cu alte teatre, rămâne un obicei și pentru acest nou an.

Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...