Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia „Desteptarea primăverii”

 

Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia „Desteptarea primăverii” de Frank Wedekind, regia si scenografia Vlad Cristache si muzica originală semnată de Daniel Rocca si live act full electric trupa FiRMA. Reprezentatiile sunt soldout si au loc pe 9 şi 10 septembrie, la Sala Atelier, ora 18:30.

Următorul weekend este rezervat celor mai recente premiere -„A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, un spectacol emotionant si incărcat de sensuri, în regia Nonei Ciobanu, programat pe 16 si 18 septembrie, la Sala Atelier.

Spectacolul „The Duck Variations/ Variațiuni pe tema raței” scris de renumitul dramaturg si scenarist David Mamet si montat în premieră pe tară de regizorul Alex Bogdan, într-o versiune cutremurătoare, în interpretarea actrițelor Ilinca Manolache și Diana Cavallioti se joacă la Sala Studio pe 17 septembrie, de la ora 19.00.

 

 

 

Totodata, în luna septembrie va fi programată la Sala Studio si o nouă premieră- „Măcel” de Yasmina Reza, în regia Andreei Grămosteanu, cu Manuela Hărăbor, Claudia Prec, Marin Grigore si Andrei Seusan în rolurile principale, productie ce face parte din proiectul “Teatrul pentru actori…si numai cu actori” lansat în perioada pandemiei.

 

 

 

 

 

 

 

La Sala Media a Teatrului National Bucuresti se vor juca două dinte cele mai apreciate spectacole din repertoriul Teatrului Mic – „Vinovat. Nevinovat” de Gelu Colceag și Vlad Corbeanu, programat pe 16 septembrie si comedia dinamică, de situatie si de limbaj- “Bigamul…după 20 de ani” de Ray Cooney- regia artistică semnată de Gelu Colceag, programat pe 23 septembrie, orele 20.00.

Pe 30 septembrie, la Sala Atelier, de la ora 18.30 este programat un alt spectacol deosebit de apreciat de public si de critica de specialitate- Legături primejdioase de Christopher Hampton, după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu, scenografia Cristina Milea si muzica originală Ada Milea.

 

Biletele sunt disponibile online pe www.teatrulmic.ro, site-ul bilet.ro şi la casele de bilete ale Teatrului Mic- Constantin Mille 16 și Gabroveni 57.

Stiri Recente
12sept. 2022
Măcel – o nouă premieră la Teatrul Mic

La început de stagiune 2022-2023, Teatrul Mic prezintă premiera spectacolului „Măcel” de Yasmina Reza, cu […]

Citeste mai mult...
06sept. 2022
Teatrul Mic anunță cu imensă tristețe trecerea în vesnicie a extraordinarei actrițe Valeria Seciu

  Născuta în Bucureşti, la 2 august 1939, Valeria Seciu a urmat cursurile Institutului de […]

Citeste mai mult...
03iul. 2022
Să ne revedem cu bine în următoarea stagiune a Teatrului Mic!

Dragilor, Acum, la final de stagiune, dorim să vă mulțumim pentru susținerea necondiționată, pentru toate […]

Citeste mai mult...