Stagiunea Online continuă la Teatrul Mic

 

Teatrul Mic prezintă și în luna aprilie, la fiecare sfârșit de săptămână, un program online care va cuprinde atât spectacolele înregistrate din repertoriul actual, dar și din arhiva teatrului, ce vor putea fi urmărite prin platforma de streaming bilet.ro, în urma achiziției unui bilet individual la prețul de 20 de lei.

Astfel, în datele de 3 și 24 aprilie, va putea fi vizionat, de la ora 20:00, evenimentul produs exclusiv pentru mediul virtual „Richard 3 versus Richard 3”, un lungmetraj regizat de actorul Ovidiu Niculescu, inspirat din drama shakespeariană „Richard al III-lea” și fragmente din surse istorice si documentare.

În următorul weekend, va fi programat sâmbătă- 10 aprilie, de la ora 20:00, spectacolul de arhivă – mega producția „Visul unei nopti de vară”, regizată de Gelu Colceag în anul 2011, pe scena memorabilă a sălii de spectacole din Constantin Mille.

Regina Maria- jurnal de război”- un one woman show interpretat impecabil de către actrița Simona Mihăescu va putea fi urmărit, duminică, 11 aprilie, tot de la ora 20:00, spectacolul fiind înregistrat în condiții de calitate HD a sunetului și imaginii.

Penultimul weekend al lunii este rezervat mult îndrăgitelor spectacole shakespeariene „Romeo și Julieta”, regia Liliana Pană și „Viața și Moartea lui Richard al II- lea”, regia Radu Iacoban, fiind difuzate sâmbătă, 17 aprilie, respectiv duminică, 18 aprilie, orele 20:00, pe platforma bilet.ro.

Stagiunea Online a Teatrului Mic a demarat încă din luna decembrie a anului trecut, cu scopul de a susține teatrul și artiștii în aceste vremuri atât de complicate.

Pentru mai multe detalii despre program si bilete urmăriți constant site-ul https://www.teatrulmic.ro/ și conturile de Facebook și Instagram ale Teatrului Mic.

 

Stiri Recente
10sept. 2021
Bigamul…după 20 de ani – la început de stagiune 2021-2022

  Teatrul MIC anunță în datele de 18 și 25 septembrie 2021, ora 19:00, la Sala Atelier […]

Citeste mai mult...
06sept. 2021
UPDATE- Spectacolele„Bull” și „Noapte bună, mamă!” se joacă la Sala Studio – Gabroveni 57 a Teatrului Mic

Dragi spectatori,   Din motive obiective spectacolele „Bull” și „Noapte bună, mamă!” programate în datele […]

Citeste mai mult...
25aug. 2021
„Bull” și „Noapte bună, mamă!” se joacă la ARCUB

  Teatrul Mic anunță deschiderea stagiunii 2021-2022 și programarea spectacolelor „Bull” și „Noapte bună, mamă!” […]

Citeste mai mult...