Spectacolul “Deşteptarea primăverii” revine pe scena Teatrului Mic

Producția fenomen a Teatrului Mic, poemul teatral rock “Deşteptarea primăverii” de Frank Wedekind, în regia şi scenografia lui Vlad Cristache, cu muzică și versuri originale compuse de Daniel Rocca și live act, full electric FiRMA, revine pe scena Sălii Atelier a Teatrului Mic, în datele de 18, 19 şi 26 iunie, de la ora 18:30.

 

Spectacolul a avut premiera în anul 2017 şi a primit de-a lungul timpului nenumărate aprecieri, fiind distins cu trei nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2018 la categoria Cel mai bun spectacol, Cea mai bună actriță în rol principal- Silvana Mihai pentru rolul Wendla Bergman şi Cel mai bun actor în rol secundar- Rareș Florin Stoica pentru rolul Moritz Stiefel.

 

De asemenea, a fost prezentat şi în cadrul unora dintre cele mai aclamate festivaluri din țară: Festivalului Național de Teatru (FNT) – București, ediția din 2017 şi din 2020, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Festivalul Internațional de Teatru Nou (FITCA) – Arad, Festivalul Teen Fest – București.

Biletele sunt disponibile online pe www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro şi la casele de bilete ale Teatrului Mic- Constantin Mille 16 și Gabroveni 57.

Stiri Recente
12sept. 2022
Măcel – o nouă premieră la Teatrul Mic

La început de stagiune 2022-2023, Teatrul Mic prezintă premiera spectacolului „Măcel” de Yasmina Reza, cu […]

Citeste mai mult...
06sept. 2022
Teatrul Mic anunță cu imensă tristețe trecerea în vesnicie a extraordinarei actrițe Valeria Seciu

  Născuta în Bucureşti, la 2 august 1939, Valeria Seciu a urmat cursurile Institutului de […]

Citeste mai mult...
01sept. 2022
Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia „Desteptarea primăverii”

  Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia „Desteptarea primăverii” de Frank Wedekind, regia si […]

Citeste mai mult...