Spectacolul “Deşteptarea primăverii” revine pe scena Teatrului Mic

Producția fenomen a Teatrului Mic, poemul teatral rock “Deşteptarea primăverii” de Frank Wedekind, în regia şi scenografia lui Vlad Cristache, cu muzică și versuri originale compuse de Daniel Rocca și live act, full electric FiRMA, revine pe scena Sălii Atelier a Teatrului Mic, în datele de 18, 19 şi 26 iunie, de la ora 18:30.

 

Spectacolul a avut premiera în anul 2017 şi a primit de-a lungul timpului nenumărate aprecieri, fiind distins cu trei nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2018 la categoria Cel mai bun spectacol, Cea mai bună actriță în rol principal- Silvana Mihai pentru rolul Wendla Bergman şi Cel mai bun actor în rol secundar- Rareș Florin Stoica pentru rolul Moritz Stiefel.

 

De asemenea, a fost prezentat şi în cadrul unora dintre cele mai aclamate festivaluri din țară: Festivalului Național de Teatru (FNT) – București, ediția din 2017 şi din 2020, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Festivalul Internațional de Teatru Nou (FITCA) – Arad, Festivalul Teen Fest – București.

Biletele sunt disponibile online pe www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro şi la casele de bilete ale Teatrului Mic- Constantin Mille 16 și Gabroveni 57.

Stiri Recente
04oct. 2023
Anulare reprezentații- spectacol „EX”

Stimați spectatori, Ne pare rău să vă anunțăm că, din cauza unui eveniment neprevăzut, suntem […]

Citeste mai mult...
25sept. 2023
Ex – o dramă incisivă despre alegeri, în premieră, la Teatrul Mic

  Teatrul Mic prezintă în premieră națională, la Sala Studio – Gabroveni 57, spectacolul Ex […]

Citeste mai mult...
19sept. 2023
Anulare spectacol ”Bigamul…după 20 de ani”

Ne pare rău să vă anunțăm că, din motive obiective, suntem nevoiți să anulăm reprezentația […]

Citeste mai mult...