Spectacolele Teatrului Mic revin pe scenă

 

Teatrul Mic anunță programarea spectacolelor în interiorul celor 2 săli – Atelier (Constantin Mille 16) și Studio (Gabroveni 57), precum și la sediul teatrului partener – Teatrul de Comedie  începând cu data de 6 februarie, de la ora 19:00.

Pentru că ne regăsim, încă, în aceste vremuri atât de austere, primul spectacol care își va așteapta publicul în sala Studio a teatrului, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, va fi „Lecția” de Eugene Ionesco, în regia lui Radu Iacoban și mica distribuție din care fac parte Cristi Iacob, Liliana Pană și Silvana Mihai.

În weekendul următor, cel aflat sub semnul lui Cupidon, dar mai exact în data de 13 februarie, de la ora 19:00, la sala Atelier – Constantin Mille 16, spectatorii vor avea ocazia să vadă și o primă reprezentație a spectacolului „2+2= 5”, adaptare originală după romanul „Crimă și pedeapsă” de F.M. Dostoievski. De data aceasta Radu Iacoban se va afla în dubla ipostază, atât cea de interpret, cât și de semnatar al regiei și versiunii scenice.

În ideea susținerii conceptului regizoral, acesta afirmă că „miza nu constă doar în rezolvarea anchetei criminalistice, ci mai degrabă pune accentul pe importanța confruntărilor între un suflet hăituit și un anchetator atipic. E un joc de-a sorecele si pisica, în care un procuror care se lasă purtat de fantezie, si un suspect al cărui curaj se prăbusește treptat odată cu săvârșirea crimei, se întâlnesc la granița între vis si realitate.

Complici la realizarea acestui spectacol de început de an au fost creatorii Aida Šošić pentru sound design, Bogdan Gheorghiu pentru light design, Tudor Prodan- scenografie și partenerul de scenă Ionuț Vișan.

 

Premiera online „Richard III versus Richard III” concepută și regizată de Ovidiu Niculescu, având la bază un colaj de surse istorice, documentare, inspirată de drama shakespeariană, și lansată la finalul lunii ianuarie pe platforma bilet.ro, va mai putea fi revăzută tot online, în datele de 14 și 27 februarie.

Cântăreața cheală” de Eugene Ionesco, în regia lui Vlad Massaci, reprezintă un alt spectacol de teatrul absurdului din stagiunea curentă, a cărui premieră și reprezentații unice au avut loc în toamnă, cu puțin timp înainte de închiderea teatrelor. Spectacolul este programat să se joace în datele de 14 și 27 februarie, de la ora 19:00, la sala StudioGabroveni 57.

Pe scena mare a Teatrului de Comedie, în data de 25 februarie, ora 19.00,  se va juca spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, în regia lui Vlad Corbeanu.

În speranța că lucrurile vor merge într-o direcție din ce în ce mai optimistă ce va permite instituțiilor de cultură să rămână deschise publicului, Teatrul Mic are programate spectacole până la finalul lunii februarie.

Pentru detalii despre program, spectacole si bilete urmăriți-ne constant, pe www.teatrulmic.ro și pe conturile de Facebook și Instagram ale teatrului.

Accesul publicului la reprezentațiile programate se va face cu respectarea strictă a regulilor în vigoare. Informații complete AICI.

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...