Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie

Susținerea și entuziasmul dumneavoastră pentru spectacolele difuzate în cadrul Stagiunii online ne-a confirmat, încă o dată, dorința de teatru, de magia clipei și de faptul că misiunea artiștilor – de a oferi  bucurie și emoție pură, imagini și experiențe inedite-  este una reală  și necesară în aceste timpuri.

Vă mulțumim pentru entuziasmul și bunăvoința de a ne urmări și de a fi, în continuare, alături de actorii preferați și de teatru.

Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie cu difuzarea spectacolelor pe platforma www.bilet.ro  și a unui nou pachet Teatrul Mic- 3 spectacole.

Puteți achiziționa bilete la programul online și de la casele de bilete ale Teatrul Mic, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00-19:00. Va fi inscriptionat codul de acces pe biletul fizic.

Astfel, în data de 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00, va fi redifuzată  mega producția „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, scenografia Ștefan Caragiu și Liliana Cenean. În data de 16 ianuarie, ora 20:00 – va putea fi revăzut spectacolul ”Viața și moartea lui Richard al II-lea” de William Shakespeare, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan și în data de 23 ianuarie 2021, ora 20:00– spectacolul Familia Jeleznov” după „Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, regia Gelu Colceag, decor Diana Cupșa, costume Ioana Pashca.

Rămâneți  acasă, în siguranță, însă alături de noi, conectați la programul stagiunii virtuale și pe conturile de Facebook și Instagram ale Teatrului Mic.

Stiri Recente
05mai 2021
Bull, Emigranți și Omul cu Oglinda – primele spectacole programate la Teatrul Mic

  Teatrul Mic se redeschide pentru public la finalul acestei săptămâni, conform reglementărilor, doar la […]

Citeste mai mult...
30mart. 2021
Stagiunea Online continuă la Teatrul Mic

  Teatrul Mic prezintă și în luna aprilie, la fiecare sfârșit de săptămână, un program […]

Citeste mai mult...
29mart. 2021
Returnare contravaloare bilete

Dragi spectatori, În perioada 29 martie – 9 aprilie 2021 vă veți putea recupera contravaloarea […]

Citeste mai mult...