Noapte bună, mamă! – o nouă premieră la Teatrul Mic

Teatrul Mic prezintă în datele de 5, 13 și 26 iunie 2021, ora 20:30, la Sala Studio – Gabroveni 57, primele reprezentații ale spectacolului Noapte bună, mamă” de Marsha Norman.

În anul 1988 textul a fost montat pentru prima oară în România, pe scena Teatrului Foarte Mic, în regia lui Dinu Cernescu, cu Olga Tudorache și Liana Ceterchi.

După spectacolul de succes „Ținutul din miezul verii” de Tracy Letts, regizorul Vlad Massaci construiește un nou tur de forță pentru actrițele Dana Dembinski-Medeleanu și Andreea Grămoșteanu, și invită totodată la o reflecție asupra sensului vieții și al morții.

Noapte bună, mamă!”de Marsha Norman este un text propus în programul „Teatrul pentru actori… și numai cu actori” al Teatrului Mic, un program care s-a concentrat mai mult pe detaliile interpretării actoricești și mai puțin pe viziunea regizorală. Deci, lucrul cu actorul este ceea ce primează și aici. Repetițiile la spectacol s-au desfășurat în bună parte pe Zoom, ceea ce a și dus la ideea spectacolului pe care îl veți vedea.

 „Noapte bună, mamă!” povestește despre relația dintre o fiică care își anunță mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, se află amănunte ascunse cu grijă si sunt reglate conturi până acum nereglate. Sunt sigur că ne vom regăsi cu toții în personajele Marshei Norman! Invit spectatorii la întâlnirea cu două minunate actrițe ale Teatrului Mic – Andreea Grămoșteanu și Dana Dembinski. Vlad Massaci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biletele  pot fi achiziționate direct de pe website-ul www.teatrulmic.ro, de pe platforma www.bilet.ro și de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Constantin Mille 16 și Gabroveni 57).

 

 

NOAPTE BUNĂ, MAMĂ! de Marsha Norman

Traducerea: Alexa Băcanu

Regia artistică: Vlad Massaci

Scenografia: Ioana Pashca

Cu: Dana Dembinski-Medeleanu, Andreea Grămoșteanu

Stiri Recente
22sept. 2021
Actualizare: PARTICIPAREA LA SPECTACOLE

Dragi spectatori, Conform Hotărârii Guvernului nr. 990/17.09.2021, dacă incidenţa cumulată la 14 zile în judeţ/localitate […]

Citeste mai mult...
10sept. 2021
Bigamul…după 20 de ani – la început de stagiune 2021-2022

  Teatrul MIC anunță în datele de 18 și 25 septembrie 2021, ora 19:00, la Sala Atelier […]

Citeste mai mult...
06sept. 2021
Actualizare- Spectacolele„Bull” și „Noapte bună, mamă!” se joacă la Sala Studio – Gabroveni 57 a Teatrului Mic

Dragi spectatori,   Din motive obiective spectacolele „Bull” și „Noapte bună, mamă!” programate în datele […]

Citeste mai mult...