MARTIRI de Marius von Mayenburg

Teatrul Mic prezintă joi, 21 februarie, ora 18:30, la sala Atelier, spectacolul „Martiri de Marius von Mayenburg, regizat de Vlad Massaci, cu scenografia semnată de Iuliana Vîlsan și muzica originală – creație Vlaicu Golcea, light design Alin Popa și video realizat de Dilmana Yordanova/KOTKI visuals. 

Din distribuție fac parte: Alex Bogdan, Mihaela Rădescu, Oana Albu, Irina Velcescu, Rareș Florin Stoica, Virgil Aioanei, Avram Birău, Oana Pușcatu/Cătălina Mihai, Teodora Petre.

Benjamin descoperă Biblia și învățăturile creștine și le interpretează în mod eronat, transformându-le în răspunsuri la toate dilemele sale existențiale. Sub noua ”mască” de prooroc, Benjamin ajunge să-și terorizeze propria mamă, colegii și profesorii de la școală.

Piesa „Martiri”, scrisă în 2012 de dramaturgul german contemporan Marius von Mayenburg, a fost regizată în același an chiar de către autor, pe scena teatrului Schaubühne din Berlin.

În prezent textul este pus în scenă de importante teatre din Europa, tocmai datorită conflictului psihologic născut din contradicțiile ce stau la baza societății actuale, dar și a extremismului de orice fel.

Următoarele reprezentații au loc pe 8, 22 și 29 martie, ora 18:30, la Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille, nr. 16).

Biletele sunt disponibile online pe Bilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, Nr. 14-16).

Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...