MARTIRI de Marius von Mayenburg

Teatrul Mic prezintă joi, 21 februarie, ora 18:30, la sala Atelier, spectacolul „Martiri de Marius von Mayenburg, regizat de Vlad Massaci, cu scenografia semnată de Iuliana Vîlsan și muzica originală – creație Vlaicu Golcea, light design Alin Popa și video realizat de Dilmana Yordanova/KOTKI visuals. 

Din distribuție fac parte: Alex Bogdan, Mihaela Rădescu, Oana Albu, Irina Velcescu, Rareș Florin Stoica, Virgil Aioanei, Avram Birău, Oana Pușcatu/Cătălina Mihai, Teodora Petre.

Benjamin descoperă Biblia și învățăturile creștine și le interpretează în mod eronat, transformându-le în răspunsuri la toate dilemele sale existențiale. Sub noua ”mască” de prooroc, Benjamin ajunge să-și terorizeze propria mamă, colegii și profesorii de la școală.

Piesa „Martiri”, scrisă în 2012 de dramaturgul german contemporan Marius von Mayenburg, a fost regizată în același an chiar de către autor, pe scena teatrului Schaubühne din Berlin.

În prezent textul este pus în scenă de importante teatre din Europa, tocmai datorită conflictului psihologic născut din contradicțiile ce stau la baza societății actuale, dar și a extremismului de orice fel.

Următoarele reprezentații au loc pe 8, 22 și 29 martie, ora 18:30, la Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille, nr. 16).

Biletele sunt disponibile online pe Bilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, Nr. 14-16).

Stiri Recente
16Oct 2019
IN MEMORIAM Alexandru Lazăr (1933-2019)

Teatrul Mic anunță cu profund regret dispariția profesorului ALEXANDRU LAZĂR. Sincere condoleanțe!

Citeste mai mult...
08Oct 2019
Începe a 9-a ediție 5 licee-5 teatre

  Miercuri, 9 octombrie, începe a 9-a ediţie 5 licee – 5 teatre, un proiect […]

Citeste mai mult...
04Oct 2019
DESCHIDEREA OFICIALĂ A FESTIVALULUI NAȚIONAL DE TEATRU – 2019

DESCHIDEREA OFICIALĂ A FESTIVALULUI NAȚIONAL DE TEATRU – 2019 Cea de-a 29-a ediție a Festivalului […]

Citeste mai mult...