Legături primejdioase la Gala Premiilor UNITER 2020

Luni, 21 septembrie 2020, de la ora 22.30, va avea loc GALA PREMIILOR UNITER 2020, la Craiova, într-un cadru select- pe scena Teatrului de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”.  Ediția de anul acesta va fi transmisă în direct pe TVR 1, Radio România Cultural și online pe website-urile www.uniter.ro, www.tvr.ro, sau pe pagina de Facebook a UNITER.

Unul dintre spectacolele de succes ale Teatrului Mic- spectacolul „Legături primejdioase” de Christopher Hampton, după romanul omonim a lui Choderlos de Laclos, regizat de Cristi Juncu- a primit două nominalizări- la categoria CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ în rol secundarAlina Rotaru, pentru rolul madame de Tourvel și la categoria CEA MAI BUNĂ SCENOGRAFIE- Cristina Milea.

Alina Rotaru, în rolul madame de Tourvel, „Legături primejdioase”, regia Cristi Juncu

Hai să le susținem cu un vot online aici — https://bit.ly/35J9oBO.

Campania de promovare video a artiștilor nominalizați este în desfășurare. Mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul și pe contul oficial de Facebook ale UNITER, până pe 19 septembrie a.c.

Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...