Legături primejdioase la Gala Premiilor UNITER 2020

Luni, 21 septembrie 2020, de la ora 22.30, va avea loc GALA PREMIILOR UNITER 2020, la Craiova, într-un cadru select- pe scena Teatrului de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”.  Ediția de anul acesta va fi transmisă în direct pe TVR 1, Radio România Cultural și online pe website-urile www.uniter.ro, www.tvr.ro, sau pe pagina de Facebook a UNITER.

Unul dintre spectacolele de succes ale Teatrului Mic- spectacolul „Legături primejdioase” de Christopher Hampton, după romanul omonim a lui Choderlos de Laclos, regizat de Cristi Juncu- a primit două nominalizări- la categoria CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ în rol secundarAlina Rotaru, pentru rolul madame de Tourvel și la categoria CEA MAI BUNĂ SCENOGRAFIE- Cristina Milea.

Alina Rotaru, în rolul madame de Tourvel, „Legături primejdioase”, regia Cristi Juncu

Hai să le susținem cu un vot online aici — https://bit.ly/35J9oBO.

Campania de promovare video a artiștilor nominalizați este în desfășurare. Mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul și pe contul oficial de Facebook ale UNITER, până pe 19 septembrie a.c.

Stiri Recente
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...
02apr. 2024
LABORATOR DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC

Teatrul Mic din București lansează azi, 2 aprilie 2024, un laborator de dramaturgie contemporană, cu […]

Citeste mai mult...
15mart. 2024
Mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului 2024 – 27 martie

Institutul Internațional de Teatru ITI Organizația Mondială pentru Artele Spectacolului     Ziua Mondială a […]

Citeste mai mult...