Informații utile privind biletele achiziționate pentru spectacolele lunilor martie, aprilie și mai 2020

Dragi spectatori,

 

Începând cu data de 20 mai 2020 până în data de 30 iunie 2020, în conformitate cu ultimele reglementări și respectând regulile speciale de distanțare socială, spectatorii care și-au cumpărat bilete pentru spectacolele programate pe perioada stării de urgență, aferentă lunilor martie, aprilie și mai, pot solicita contravaloarea acestora numai de la casele de bilete de unde au achiziționat inițial: sala Atelier – Constantin Mille 16 sau sala Studio – Gabroveni 57, în intervalul orar 11:00-19:00, de luni până vineri.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute vă rugăm să aveți în vedere cele menționate mai sus cât și prezentarea biletului/biletelor în momentul restituirii contravalorii acestora.

În cazul biletelor achiziționate de la teatrele partenere -Teatrul Bulandra și Teatrul de Comedie – veți putea solicita contravaloarea biletelor doar de la casa de bilete a sălii Constantin Mille 16.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să rămâneți alături de Teatrul Mic pentru a afla noutăți despre programul online și despre reluarea activității curente.

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...