Informații utile privind biletele achiziționate pentru spectacolele lunilor martie, aprilie și mai 2020

Dragi spectatori,

 

Începând cu data de 20 mai 2020 până în data de 30 iunie 2020, în conformitate cu ultimele reglementări și respectând regulile speciale de distanțare socială, spectatorii care și-au cumpărat bilete pentru spectacolele programate pe perioada stării de urgență, aferentă lunilor martie, aprilie și mai, pot solicita contravaloarea acestora numai de la casele de bilete de unde au achiziționat inițial: sala Atelier – Constantin Mille 16 sau sala Studio – Gabroveni 57, în intervalul orar 11:00-19:00, de luni până vineri.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute vă rugăm să aveți în vedere cele menționate mai sus cât și prezentarea biletului/biletelor în momentul restituirii contravalorii acestora.

În cazul biletelor achiziționate de la teatrele partenere -Teatrul Bulandra și Teatrul de Comedie – veți putea solicita contravaloarea biletelor doar de la casa de bilete a sălii Constantin Mille 16.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să rămâneți alături de Teatrul Mic pentru a afla noutăți despre programul online și despre reluarea activității curente.

Stiri Recente
22sept. 2020
Anularea spectacolului „Vinovat. Nevinovat” din 25 și 27 septembrie

Dragi spectatori, Vă informăm că, din motive independente de voința noastră, reprezentațiile spectacolului „Vinovat. Nevinovat” […]

Citeste mai mult...
22sept. 2020
Legături primejdioase a câștigat un trofeu UNITER

Felicitări, Cristina Milea! Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că spectacolul Legături primejdioase de Christopher […]

Citeste mai mult...
18sept. 2020
O primă premieră la Teatrul Mic – Cântăreața Cheală

  Teatrul Mic prezintă la sediul sălii Studio – Gabroveni 57, în datele de 24 […]

Citeste mai mult...