DIANA CAVALLIOTI, CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL LA GALA PREMIILOR GOPO 2018

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din România a avut loc marți seara, 27 martie 2018, în Sala Mare a Teatrului Național București „Ion Luca Caragiale”.

În cadrul Galei, ajunsă la cea de-a XII-a ediție, actrița Teatrului Mic, Diana Cavallioti, a câștigat, pentru rolul Ana dn lungmetrajul „Ana, mon amour”,în regia lui Călin Peter Netzer, premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal. Trofeul a fost anunţat de Simona Bondoc şi Dorel Vişan.

La această categorie au fost nominalizate: Diana Cavaliotti, pentru rolul Ana din filmul „Ana, mon amour”, care a avut premiera la Berlinala 2017; Voica Oltean, pentru rolul Simona din filmul „Breaking News”, actriţă premiată la Festivalul de la Karlovy Vary 2017; Ela Ionescu, pentru rolul Eva din filmul „Dimineaţa care nu se va sfârşi”; Cristina Flutur, pentru rolul Ioana din filmul „Hawaii” şi Ofelia Popii, pentru rolul Vera din filmul „Portrete în pădure”.

Gala a fost transmis în direct pe TVR 2 și online pe Cinepub și www.premiilegopo.ro și a fost organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc.

În cadrul Galei, alături de alți 900 de invitați, s-au regăsit și o parte din actorii Teatrului Mic, Cezar Grumăzescu, Silvana Mihai, care au prezentat fiecare Premiul pentru Cel mai bun film de debutrespectiv Cel mai bun montaj.

   

                                                           credite foto: Cristofor Lăzărescu

Gala Premiilor Gopo 2018 – ediția a XII-a este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al CinematografieiTeatrului Național BucureștiBabel Communications și Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Co-organizator:Primăria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București

Co-producătoriTVR 2

Sponsori principali: Apa Nova București, Banca Transilvania, Audi România, Cellini, Auchan

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, MAC

Parteneri: IQOS, Melkior, GETT’s Salons, Intercontinental, Prosecco Bar, Nomad Skybar

Servicii profesionale furnizate de: PwC Romania

Partener de monitorizareMedia Trust

Parteneri mediaRadio România Cultural, Radio România Actualități, All About Romanian Cinema, A List Magazine, Cinefan, Cinemagia, Cinemap, Cinepub, Liternet, Movienews, News.ro, Noizz.ro, Scena 9, TV Mania, Unica, Viva, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți

Stiri Recente
02apr. 2024
LABORATOR DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC

Teatrul Mic din București lansează azi, 2 aprilie 2024, un laborator de dramaturgie contemporană, cu […]

Citeste mai mult...
15mart. 2024
Mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului 2024 – 27 martie

Institutul Internațional de Teatru ITI Organizația Mondială pentru Artele Spectacolului     Ziua Mondială a […]

Citeste mai mult...
06mart. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: studii […]

Citeste mai mult...