Anularea spectacolelor Teatrului Mic până în data de 21 octombrie

Dragi spectatori,

 

Din păcate trebuie să anunțăm, cu regret, anularea spectacolelor programate până în data de 21 octombrie, inclusiv, ca urmare a Hotărârii CSMBU nr. 19 din data de 6. 10. 2020.

Spectatorii care și-au cumpărat bilete pentru spectacolele programate în această perioadă sunt rugați să solicite contravaloarea acestora în funcție de modalitatea achiziționării lor, direct de pe website-ul www.bilet.ro  pentru biletele achiziționate online, sau de la casele de bilete, începând cu 14 octombrie, ale TEATRULUI MIC, de unde au achiziționat inițial (sala Atelier – Constantin Mille 16 sau sala Studio – Gabroveni 57), în intervalul orar 11:00-19:00, de miercuri până duminică.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute vă rugăm să aveți în vedere cele menționate mai sus cât și prezentarea biletului/biletelor în momentul restituirii.

Vă mulțumim nespus pentru că ați avut încredere și răbdare atunci când ați ales să vă bucurați, din nou, de spectacolele noastre și de actorii voștri preferați. De asemenea, suntem recunoscători că ați înțeles și ați respectat măsurile luate pentru siguranța tuturor.

Sperăm să revenim cu vești bune cât mai curând posibil și să ne revedem cu bine!

 

Echipa Teatrului Mic

Stiri Recente
20oct. 2020
Teatrul Mic anulează spectacolele, dar pregătește noi proiecte

În perioada 20 octombrie 2020 – 20 iunie 2021 Teatrul Mic va derula programul „Teatru […]

Citeste mai mult...
19oct. 2020
Suspendarea spectacolelor până la data de 1 noiembrie 2020

Dragii noștri,   Ca urmare a Hotărârii CSMBU nr. 24, din data de 19.10.2020 suntem, […]

Citeste mai mult...
Citeste mai mult...