Angajat la doi patroni și Pensiune Completă – se joacă la Grădina Herăstrău

Teatrul Mic anunță programarea primelor spectacole – „Angajat la doi patroni” și „Pensiune Completă”, pe scena Teatrului de Vară din Herăstrău la finalul lunii august.

Astfel, în data de 27 august, de la ora 20:00, publicul spectator va avea ocazia să se bucure și să-si revadă o parte dintre actorii preferați, în comedia de situații „Angajat la doi patroni” adaptare de Richard Bean, după „Slugă la doi patroni” de Carlo Goldoni, regia artistică Vlad Corbeanu.

 

 

Weekend-ul de comedie continuă sâmbătă, 28 august, tot de la ora 20:00, cu cel mai longeviv spectacol din stagiunea curentă, a cărei premieră a avut loc acum 9 ani-  „Pensiune Completă” de Pierre Chesnot, în regia și adaptarea lui Gelu Colceag.

 

 

Biletele pot fi achiziționate direct de pe website-ul teatrului www.teatrulmic.ro, de pe platforma bilet.ro și de la casa de bilete ale Teatrului MIC (Gabroveni 57).

 

 

Accesul la spectacolele în aer liber va fi permis numai în conformitate cu normele și cerințele impuse de autorități.

Prin urmare, conform Hotărârii CMBSU, spectatorii vor fi nevoiți să prezinte la intare- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS- CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare, sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv dovada trecerii prin boală, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19.

Stiri Recente
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...
02apr. 2024
LABORATOR DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC

Teatrul Mic din București lansează azi, 2 aprilie 2024, un laborator de dramaturgie contemporană, cu […]

Citeste mai mult...