Angajat la doi patroni și Pensiune Completă – se joacă la Grădina Herăstrău

Teatrul Mic anunță programarea primelor spectacole – „Angajat la doi patroni” și „Pensiune Completă”, pe scena Teatrului de Vară din Herăstrău la finalul lunii august.

Astfel, în data de 27 august, de la ora 20:00, publicul spectator va avea ocazia să se bucure și să-si revadă o parte dintre actorii preferați, în comedia de situații „Angajat la doi patroni” adaptare de Richard Bean, după „Slugă la doi patroni” de Carlo Goldoni, regia artistică Vlad Corbeanu.

 

 

Weekend-ul de comedie continuă sâmbătă, 28 august, tot de la ora 20:00, cu cel mai longeviv spectacol din stagiunea curentă, a cărei premieră a avut loc acum 9 ani-  „Pensiune Completă” de Pierre Chesnot, în regia și adaptarea lui Gelu Colceag.

 

 

Biletele pot fi achiziționate direct de pe website-ul teatrului www.teatrulmic.ro, de pe platforma bilet.ro și de la casa de bilete ale Teatrului MIC (Gabroveni 57).

 

 

Accesul la spectacolele în aer liber va fi permis numai în conformitate cu normele și cerințele impuse de autorități.

Prin urmare, conform Hotărârii CMBSU, spectatorii vor fi nevoiți să prezinte la intare- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS- CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare, sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv dovada trecerii prin boală, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19.

Stiri Recente
10sept. 2021
Bigamul…după 20 de ani – la început de stagiune 2021-2022

  Teatrul MIC anunță în datele de 18 și 25 septembrie 2021, ora 19:00, la Sala Atelier […]

Citeste mai mult...
06sept. 2021
UPDATE- Spectacolele„Bull” și „Noapte bună, mamă!” se joacă la Sala Studio – Gabroveni 57 a Teatrului Mic

Dragi spectatori,   Din motive obiective spectacolele „Bull” și „Noapte bună, mamă!” programate în datele […]

Citeste mai mult...
25aug. 2021
„Bull” și „Noapte bună, mamă!” se joacă la ARCUB

  Teatrul Mic anunță deschiderea stagiunii 2021-2022 și programarea spectacolelor „Bull” și „Noapte bună, mamă!” […]

Citeste mai mult...