Rendez-Vous pe Lună Rendez-Vous pe LunăRendez-Vous pe Lună Rendez-Vous pe LunăRendez-Vous pe Lună Rendez-Vous pe LunăVania și Sonia și Mașa și Spike Vania și Sonia și Mașa și SpikeTrei Gemeni Venețieni Trei Gemeni VenețieniSomnoroasă Aventură Somnoroasă AventurăPensiune Completă Pensiune CompletăCasa cu pisici Casa cu pisici
Rendez-vous pe Lună
Rendez-vous pe Lună

Seria premierelor Teatrului Mic din stagiunea 2016 - 2017 continuă cu ”Rendez-vous pe Lună” de Alexandr Galin, în regia lui Gelu Colceag.

 

Traducerea: Costin Manoliu, Mariana Onceanu şi Alecsandru Dunaev

Scenografia: Ioana Pashca

Versiunea scenică şi textele cantecelor: Vlad Corbeanu şi Gelu Colceag

Sinopsis: Vasili Bogdanov (Dan Condurache) aranjează o petrecere surpriză pentru vechiul său prieten, coordonator de călătorii interplanetare, profesorul Alexandr Trauberg (Claudiu Istodor), la aniversarea a treizeci de ani de la evenimentul care i-ar fi făcut eroi sovietici pe amândoi. Invitate la petrecerea de pe Lună, adunate din toate colțurile lumii, sunt Rimma (Ruxandra Enescu), Oxana (Biana Popescu), Sulpan (Doina Teodoru/ Raphaela Lei) și Desdemona (Beatrice Peter), presupusele membre ale unui „ansamblu folcloric”, de fapt niște foarte cumsecade și vesele dame de companie. Lucrurile se încurcă mai tare odată cu sosirea unui cadou neașteptat – o fosta studentă a profesorului, mult-dorita Inna (Valentina Popa) și cu puseul de revoltă etică și morală a lui Trauberg. Va mai rămâne oare cineva cu picioarele pe Pământ la sfârșitul acestei nopți a iubirii pierdute și regăsite?

Regia Artistică: Gelu Colceag

Scenografia: Ioana Pashca

Muzica Originală: Jean-Victor Piloiu

Coregrafia: Furnica

Light Design: Daniel Klinger

Asistent regie şi Montaj Video - Vlad Corbeanu

Pregatirea Muzicală: Nadia Trohin

 

Distribuţia:

Ruxandra Enescu

Ana Bianca Popescu

Doina Teodoru/ Raphaela Lei

Beatrice Peter

Valentina Popa

Dan Condurache

Claudiu Istodor

 

 

Program:Lu, 27 Mar, ora 19:00
Ma, 28 Mar, ora 19:00
Du, 09 Apr, ora 19:00
Sala: TM
Tarif: unic, 50 Lei
cumpara bilet