Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes joacă în Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, ed. a IV-a

Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de CervantesTutti Frutti- va juca spectacolul “Cabaretul cuvintelor” de Matei Visniec, coordonator Stefan Lupu, miercuri, 2 noiembrie, pe scena Sălii Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, ora 13:20, în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache.

Inițiat în anul 2019, în memoria marelui actor Ștefan Iordache, festivalul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2022.

Concursul din cadrul festivalului este împărțit pe două secțiuni: individual și trupe. Secțiunea individual presupune participarea la concurs a studenților din cadrul instituțiilor de teatru din București, și din țară prin prezentarea unui monolog.

Secțiunea trupe se adresează tuturor elevilor din ciclul liceal, din București și din țară. Aceștia participă la concurs prezentând un spectacol de teatru.

Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, se desfășoară sub patronajul Ministerului Culturii.

Programul complet al evenimentului îl găsiți pe paginile de facebook ale instituțiilor Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, Comunicare Primăria Sector 5 și www.cultural5.ro.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...