Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes joacă în Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, ed. a IV-a

Trupa de teatru a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de CervantesTutti Frutti- va juca spectacolul “Cabaretul cuvintelor” de Matei Visniec, coordonator Stefan Lupu, miercuri, 2 noiembrie, pe scena Sălii Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, ora 13:20, în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache.

Inițiat în anul 2019, în memoria marelui actor Ștefan Iordache, festivalul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2022.

Concursul din cadrul festivalului este împărțit pe două secțiuni: individual și trupe. Secțiunea individual presupune participarea la concurs a studenților din cadrul instituțiilor de teatru din București, și din țară prin prezentarea unui monolog.

Secțiunea trupe se adresează tuturor elevilor din ciclul liceal, din București și din țară. Aceștia participă la concurs prezentând un spectacol de teatru.

Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, se desfășoară sub patronajul Ministerului Culturii.

Programul complet al evenimentului îl găsiți pe paginile de facebook ale instituțiilor Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, Comunicare Primăria Sector 5 și www.cultural5.ro.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...