Teatrul Mic lansează campania #TEATRULdinaMIConline

Dragi spectatori,

Conform hotărârilor Consiliului General al Municipiului București de a suspenda manifestările artistice organizate de instituțiile aflate în subordinea sa, ca măsură de prevenție în contextul epidemiei de coronavirus și având în vedere preocuparea permanentă a Teatrului Mic pentru  siguranța actorilor și angajaților săi, dar și a publicului spectator, în perioada următoare, activitatea teatrului se va desfășura exclusiv în mediul online, pe canalele și platformele de social media – Facebook, Instagram și Youtube.

În mod ideal ne-am fi bucurat și dorit foarte mult să putem transmite live spectacolele programate luna aceasta. Din păcate, acest lucru nu mai este posibil din cauza evoluției evenimentelor actuale și a celor mai recente decizii luate de autorități privind starea de urgență națională.

În acest context, conducerea teatrului a decis să vină în întâmpinarea publicului său prin redarea integrală a unor spectacole înregistrate, din repertoriul curent, direct pe canalul de Youtube. Astfel, primul spectacol cu care deschidem seria evenimentelor online, oferite spre vizualizare în mod gratuit, va fi spectacolul „Familia Jeleznov”, după prima variantă a piesei „Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, regia Gelu Colceag, disponibil de sâmbătă, 21 martie, de la ora 19.00Duminică, 22 martie, de la ora 11.00 urmează basmul contemporan „Apa Vie” după Frații Grimm, în regia lui Ștefan Lupu.

Totodată, Teatrul Mic lansează începând cu data de 24 martie 2020, ora 19:00, campania #TEATRULdinaMICînONLINE prin care propune vizionarea – pe paginile de Facebook și Instagram și pe canalul de Youtube – a clipurilor înregistrate de actorii teatrului interpretând diverse partituri din texte dramatice/ fragmente de proză și poezie alcătuite pe baza unor teme relevante contextului actual.

Periodic, în programul de postări online vă veți putea delecta și cu informații cât mai interesante ce vor conține și link-uri directe către știrile și noutățile din cultură și mai ales din zona teatrală națională și mondială.
Imediat ce situația va reveni la normal vă vom comunica programul actualizat, dar și posibilitatea de a recupera contravaloarea biletelor achiziționate la spectacolele anulate.

Sperăm să ne revedem cât de curând sănătoși și cu drag de teatru!

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...