Teatrul Mic în „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”

 

 

Teatrul Mic participă, în weekendul 24 – 25 iunie 2023, în cadrul evenimentului „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”, cu ateliere de dans contemporan și teatru, susținute de Ștefan Lupu și Gabi Costin.

Sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 20:00, zona Muzeul Național de Istorie / CEC va avea loc atelierul de dans contemporan „Just Dance”, coordonat de Ștefan Lupu, regizor, actor, coregraf, performer și directorul interimar al Teatrului Mic. În cadrul acestui atelier de dans vor fi propuse participanților diverse exerciții de imaginație și autocunoaștere prin intermediul expresiei fizice, bazate pe legătura dintre minte, trup și suflet. „Vom aprofunda relația mișcare – spațiu scenic. Prin intermediul propriului corp vom experimenta depășirea limitelor personale și conceptul de libertate.” Ștefan Lupu

Workshop-ul va dura o oră și se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Duminică, 25 iunie 2023, de la ora 11:00, zona Muzeul Național de Istorie / CEC, actorul Gabi Costin îi așteaptă pe cei mari și mici la atelierul „Just Play!- jocuri de improvizație”.

„Actor te naști, nu te face o scoală. Actoria e felul de a te raporta la lume.  Eu sunt Gabi Costin și îți propun să ne jucăm împreună în încercarea de a ne dezvolta atenția, imaginația și felul în care ne raportăm la celălalt.”

Durata atelierului va fi de o oră și se adresează persoanelor peste 10 ani.

Ajuns la cea de-a treia ediţie, cel mai popular eveniment outdoor al Capitalei, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”, are loc în perioada 29 aprilie şi 8 octombrie 2023 și propune bucureştenilor o serie de evenimente artistice şi educaţionale organizate pe traseele pietonale în colaborare cu teatrele, instituţiile culturale, operatorii independenţi şi artiştii Bucureştiului.

Evenimentul, care anul trecut a fost vizitat de peste un sfert din populaţia Capitalei, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia de Cultură, Învăţământ, Turism a Municipiului Bucureşti, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

 

#StrăziDeschise, #OrașulBucurești, #OrașulCreativBucurești, #OrașulCulturalBucurești, #OrașulTuristicBucurești.

 

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...