Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia “Desteptarea primăverii”

 

Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia “Desteptarea primăverii” de Frank Wedekind, regia si scenografia Vlad Cristache si muzica originală semnată de Daniel Rocca si live act full electric trupa FiRMA. Reprezentatiile sunt soldout si au loc pe 9 şi 10 septembrie, la Sala Atelier, ora 18:30.

Următorul weekend este rezervat celor mai recente premiere -“A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, un spectacol emotionant si incărcat de sensuri, în regia Nonei Ciobanu, programat pe 16 si 18 septembrie, la Sala Atelier.

Spectacolul „The Duck Variations/ Variațiuni pe tema raței” scris de renumitul dramaturg si scenarist David Mamet si montat în premieră pe tară de regizorul Alex Bogdan, într-o versiune cutremurătoare, în interpretarea actrițelor Ilinca Manolache și Diana Cavallioti se joacă la Sala Studio pe 17 septembrie, de la ora 19.00.

 

 

 

Totodata, în luna septembrie va fi programată la Sala Studio si o nouă premieră- “Măcel” de Yasmina Reza, în regia Andreei Grămosteanu, cu Manuela Hărăbor, Claudia Prec, Marin Grigore si Andrei Seusan în rolurile principale, productie ce face parte din proiectul “Teatrul pentru actori…si numai cu actori” lansat în perioada pandemiei.

 

 

 

 

 

 

 

La Sala Media a Teatrului National Bucuresti se vor juca două dinte cele mai apreciate spectacole din repertoriul Teatrului Mic – „Vinovat. Nevinovat” de Gelu Colceag și Vlad Corbeanu, programat pe 16 septembrie si comedia dinamică, de situatie si de limbaj- “Bigamul…după 20 de ani” de Ray Cooney- regia artistică semnată de Gelu Colceag, programat pe 23 septembrie, orele 20.00.

Pe 30 septembrie, la Sala Atelier, de la ora 18.30 este programat un alt spectacol deosebit de apreciat de public si de critica de specialitate- Legături primejdioase de Christopher Hampton, după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu, scenografia Cristina Milea si muzica originală Ada Milea.

 

Biletele sunt disponibile online pe www.teatrulmic.ro, site-ul bilet.ro şi la casele de bilete ale Teatrului Mic- Constantin Mille 16 și Gabroveni 57.

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...