Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia “Desteptarea primăverii”

 

Teatrul Mic anunţă deschiderea stagiunii 2022/2023 cu super productia “Desteptarea primăverii” de Frank Wedekind, regia si scenografia Vlad Cristache si muzica originală semnată de Daniel Rocca si live act full electric trupa FiRMA. Reprezentatiile sunt soldout si au loc pe 9 şi 10 septembrie, la Sala Atelier, ora 18:30.

Următorul weekend este rezervat celor mai recente premiere -“A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, un spectacol emotionant si incărcat de sensuri, în regia Nonei Ciobanu, programat pe 16 si 18 septembrie, la Sala Atelier.

Spectacolul „The Duck Variations/ Variațiuni pe tema raței” scris de renumitul dramaturg si scenarist David Mamet si montat în premieră pe tară de regizorul Alex Bogdan, într-o versiune cutremurătoare, în interpretarea actrițelor Ilinca Manolache și Diana Cavallioti se joacă la Sala Studio pe 17 septembrie, de la ora 19.00.

 

 

 

Totodata, în luna septembrie va fi programată la Sala Studio si o nouă premieră- “Măcel” de Yasmina Reza, în regia Andreei Grămosteanu, cu Manuela Hărăbor, Claudia Prec, Marin Grigore si Andrei Seusan în rolurile principale, productie ce face parte din proiectul “Teatrul pentru actori…si numai cu actori” lansat în perioada pandemiei.

 

 

 

 

 

 

 

La Sala Media a Teatrului National Bucuresti se vor juca două dinte cele mai apreciate spectacole din repertoriul Teatrului Mic – „Vinovat. Nevinovat” de Gelu Colceag și Vlad Corbeanu, programat pe 16 septembrie si comedia dinamică, de situatie si de limbaj- “Bigamul…după 20 de ani” de Ray Cooney- regia artistică semnată de Gelu Colceag, programat pe 23 septembrie, orele 20.00.

Pe 30 septembrie, la Sala Atelier, de la ora 18.30 este programat un alt spectacol deosebit de apreciat de public si de critica de specialitate- Legături primejdioase de Christopher Hampton, după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu, scenografia Cristina Milea si muzica originală Ada Milea.

 

Biletele sunt disponibile online pe www.teatrulmic.ro, site-ul bilet.ro şi la casele de bilete ale Teatrului Mic- Constantin Mille 16 și Gabroveni 57.

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...