Spectacolul “Doamne ferește!” transmis, în direct, pe piciordeplay.ro

 

Teatrul Mic prezintă live online spectacolul “Doamne ferește!” de Lia Bugnar, pe platforma www.piciordeplay.ro.

Reprezentația programată la Sala Studio- Gabroveni 57 este sold out și va putea fi urmărită, în direct, sâmbătă, 6 mai, de la ora 19.00 (GMT+2).

Astfel, prin intermediul platformei de streaming online iubitorii de teatru românesc vor avea ocazia să urmărească unul dintre cele mai aclamate și îndrăgite spectacole din repertoriul curent al Teatrului Mic.

Vă invităm să (re)vedeți online, alături de prieteni și familie, înregistrarea spectacolului care va fi disponibilă până la finalul zilei de 14 mai.

Lia Bugnar: „E un privilegiu să pornești un spectacol de la actorii pe care (alt privilegiu!) i-ai ales. Cred în actori mai mult decât în oricare altă componență a unui spectacol. Liliana Pană, Irina Rădulescu, Oana Pușcatu, Grigore Marin și Toma Cuzin mi-au dat povestea pe care o spunem în Doamne ferește! I-am văzut și am știut ce trebuie să scriu. N-am să vă mint, e ca în toate piesele mele, o poveste despre iubire. Neîncadrabilă în comedie sau dramă, pentru că râsul se amestecă indisciplinat cu nodul în gât. Cinci oameni care vor să fie iubiți vă spun povestea lor și Doamne ferește! să nu veniți la spectacol. Ar fi o pierdere și pentru voi, și pentru noi.”

Bilete și detalii suplimentare se găsesc accesând următorul link: https://piciordeplay.ro/spectacole/doamne-fereste/.

 

Piciordeplay.ro este o platformă de streaming, lansată în perioada pandemiei, cu scopul de a transmite online live cele mai bune spectacole de teatru și de a le facilita spectatorilor din țară și din lume accesul la cultură și la scena românească de teatru.

În primul an de activitate piciordeplay.ro a transmis peste 30 de spectacole live, precum și 10 înregistrări și a avut aproape 10.000 de utilizatori, români din întreaga lume care se bucură de teatrul românesc de calitate, persoane pentru care deplasarea ridică provocări create de vârstă sau dizabilități, sau pur și simplu iubitori de teatru al căror program îi împiedică să urmărească spectacolele în format clasic.

 

 

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...