Spectacolul “Deşteptarea primăverii” revine pe scena Teatrului Mic

Producția fenomen a Teatrului Mic, poemul teatral rock “Deşteptarea primăverii” de Frank Wedekind, în regia şi scenografia lui Vlad Cristache, cu muzică și versuri originale compuse de Daniel Rocca și live act, full electric FiRMA, revine pe scena Sălii Atelier a Teatrului Mic, în datele de 18, 19 şi 26 iunie, de la ora 18:30.

 

Spectacolul a avut premiera în anul 2017 şi a primit de-a lungul timpului nenumărate aprecieri, fiind distins cu trei nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2018 la categoria Cel mai bun spectacol, Cea mai bună actriță în rol principal- Silvana Mihai pentru rolul Wendla Bergman şi Cel mai bun actor în rol secundar- Rareș Florin Stoica pentru rolul Moritz Stiefel.

 

De asemenea, a fost prezentat şi în cadrul unora dintre cele mai aclamate festivaluri din țară: Festivalului Național de Teatru (FNT) – București, ediția din 2017 şi din 2020, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Festivalul Internațional de Teatru Nou (FITCA) – Arad, Festivalul Teen Fest – București.

Biletele sunt disponibile online pe www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro şi la casele de bilete ale Teatrului Mic- Constantin Mille 16 și Gabroveni 57.

Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...