Se pun în vânzare biletele pentru reprezentațiile din FNT ale „Ținutului din miezul verii”

Later edit: Biletele pentru spectacolul „Ținutul din miezul verii” de Tracy Letts, regia Vlad Massaci, pot fi achiziționate aici.

Biletele pentru „Ținutul din miezul verii” de Tracy Letts, regia Vlad Massaci, spectacol selecționat în cea de-a 28-ediţie a Festivalului Naţional de Teatru (19 – 29 octombrie), care se va juca în Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille 16) pe 24 și 25 octombrie, ora 18:00, se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt începând din această seară, miercuri, 26 octombrie, ora 22:00 și la Casa de Bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti atât cash, cât și cu card) începând de joi, 27 septembrie, ora 10:00.

De asemenea, precizăm că anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale Teatrului Mic, iar Teatrul Mic va găzdui în Sala Atelier pe 26 și 27 octombrie spectacolul „The Night Alive„, producție a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.

Festivalul Național de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 28-a ediție, are loc în perioada 19-29 octombrie 2018. Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria municipiului Bucureşti. Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Ediţia de anul acesta îi este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu. Bilete la spectacole pe: www.mystage.ro. Informații despre spectacole și evenimente pe: www.fnt.ro

Ediție desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

 

Stiri Recente
30Ian 2019
Spectacolul Pescărușul programat duminică, 3 februarie, se anulează

Dragi spectatori,   Vă informăm că din cauza îmbolnăvirii unui actor spectacolul „Pescărușul” programat duminică, […]

Citeste mai mult...
18Ian 2019
Spectacolul ”Karamazovii” programat mâine se anulează

  Regretăm să vă anunțăm că spectacolul ”Karamazovii” programat mâine la Sala Atelier (Str. Constantin […]

Citeste mai mult...
17Ian 2019
Spectacolul AGLAJA programat mâine va fi anulat

Dragi spectatori, Vă anunțăm că spectacolul ”Aglaja” programat mâine la Sala Studio (Str.Gabroveni, nr. 57) […]

Citeste mai mult...