Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie

Susținerea și entuziasmul dumneavoastră pentru spectacolele difuzate în cadrul Stagiunii online ne-a confirmat, încă o dată, dorința de teatru, de magia clipei și de faptul că misiunea artiștilor – de a oferi  bucurie și emoție pură, imagini și experiențe inedite-  este una reală  și necesară în aceste timpuri.

Vă mulțumim pentru entuziasmul și bunăvoința de a ne urmări și de a fi, în continuare, alături de actorii preferați și de teatru.

Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie cu difuzarea spectacolelor pe platforma www.bilet.ro  și a unui nou pachet Teatrul Mic- 3 spectacole.

Puteți achiziționa bilete la programul online și de la casele de bilete ale Teatrul Mic, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00-19:00. Va fi inscriptionat codul de acces pe biletul fizic.

Astfel, în data de 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00, va fi redifuzată  mega producția „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, scenografia Ștefan Caragiu și Liliana Cenean. În data de 16 ianuarie, ora 20:00 – va putea fi revăzut spectacolul ”Viața și moartea lui Richard al II-lea” de William Shakespeare, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan și în data de 23 ianuarie 2021, ora 20:00– spectacolul Familia Jeleznov” după „Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, regia Gelu Colceag, decor Diana Cupșa, costume Ioana Pashca.

Rămâneți  acasă, în siguranță, însă alături de noi, conectați la programul stagiunii virtuale și pe conturile de Facebook și Instagram ale Teatrului Mic.

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...