Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie

Susținerea și entuziasmul dumneavoastră pentru spectacolele difuzate în cadrul Stagiunii online ne-a confirmat, încă o dată, dorința de teatru, de magia clipei și de faptul că misiunea artiștilor – de a oferi  bucurie și emoție pură, imagini și experiențe inedite-  este una reală  și necesară în aceste timpuri.

Vă mulțumim pentru entuziasmul și bunăvoința de a ne urmări și de a fi, în continuare, alături de actorii preferați și de teatru.

Programul online al Teatrului Mic continuă și în luna ianuarie cu difuzarea spectacolelor pe platforma www.bilet.ro  și a unui nou pachet Teatrul Mic- 3 spectacole.

Puteți achiziționa bilete la programul online și de la casele de bilete ale Teatrul Mic, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00-19:00. Va fi inscriptionat codul de acces pe biletul fizic.

Astfel, în data de 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00, va fi redifuzată  mega producția „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, scenografia Ștefan Caragiu și Liliana Cenean. În data de 16 ianuarie, ora 20:00 – va putea fi revăzut spectacolul ”Viața și moartea lui Richard al II-lea” de William Shakespeare, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan și în data de 23 ianuarie 2021, ora 20:00– spectacolul Familia Jeleznov” după „Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, regia Gelu Colceag, decor Diana Cupșa, costume Ioana Pashca.

Rămâneți  acasă, în siguranță, însă alături de noi, conectați la programul stagiunii virtuale și pe conturile de Facebook și Instagram ale Teatrului Mic.

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...