MARTIRI de Marius von Mayenburg

Teatrul Mic prezintă joi, 21 februarie, ora 18:30, la sala Atelier, spectacolul „Martiri de Marius von Mayenburg, regizat de Vlad Massaci, cu scenografia semnată de Iuliana Vîlsan și muzica originală – creație Vlaicu Golcea, light design Alin Popa și video realizat de Dilmana Yordanova/KOTKI visuals. 

Din distribuție fac parte: Alex Bogdan, Mihaela Rădescu, Oana Albu, Irina Velcescu, Rareș Florin Stoica, Virgil Aioanei, Avram Birău, Oana Pușcatu/Cătălina Mihai, Teodora Petre.

Benjamin descoperă Biblia și învățăturile creștine și le interpretează în mod eronat, transformându-le în răspunsuri la toate dilemele sale existențiale. Sub noua ”mască” de prooroc, Benjamin ajunge să-și terorizeze propria mamă, colegii și profesorii de la școală.

Piesa „Martiri”, scrisă în 2012 de dramaturgul german contemporan Marius von Mayenburg, a fost regizată în același an chiar de către autor, pe scena teatrului Schaubühne din Berlin.

În prezent textul este pus în scenă de importante teatre din Europa, tocmai datorită conflictului psihologic născut din contradicțiile ce stau la baza societății actuale, dar și a extremismului de orice fel.

Următoarele reprezentații au loc pe 8, 22 și 29 martie, ora 18:30, la Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille, nr. 16).

Biletele sunt disponibile online pe Bilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, Nr. 14-16).

Stiri Recente
03Aug 2019
ÎN MEMORIAM CĂTĂLINA BUZOIANU

Anunțăm cu mare regret trecerea în neființă a Cătălinei Buzoianu, a cărei activitate regizorală este […]

Citeste mai mult...
01Aug 2019
ÎN MEMORIAM MONICA GHIUȚĂ

Teatrul Mic anunță cu mare regret trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe Monica Ghiuță.  A […]

Citeste mai mult...
04Iul 2019
Selecția celei de-a 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru

      Spectacolele din repertoriul Teatrului Mic ”Legături Primejdioase” de Christopher Hampton, după romanul […]

Citeste mai mult...