Legături primejdioase la Gala Premiilor UNITER 2020

Luni, 21 septembrie 2020, de la ora 22.30, va avea loc GALA PREMIILOR UNITER 2020, la Craiova, într-un cadru select- pe scena Teatrului de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”.  Ediția de anul acesta va fi transmisă în direct pe TVR 1, Radio România Cultural și online pe website-urile www.uniter.ro, www.tvr.ro, sau pe pagina de Facebook a UNITER.

Unul dintre spectacolele de succes ale Teatrului Mic- spectacolul „Legături primejdioase” de Christopher Hampton, după romanul omonim a lui Choderlos de Laclos, regizat de Cristi Juncu- a primit două nominalizări- la categoria CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ în rol secundarAlina Rotaru, pentru rolul madame de Tourvel și la categoria CEA MAI BUNĂ SCENOGRAFIE- Cristina Milea.

Alina Rotaru, în rolul madame de Tourvel, „Legături primejdioase”, regia Cristi Juncu

Hai să le susținem cu un vot online aici — https://bit.ly/35J9oBO.

Campania de promovare video a artiștilor nominalizați este în desfășurare. Mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul și pe contul oficial de Facebook ale UNITER, până pe 19 septembrie a.c.

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...