Deschiderea stagiunii 2019-2020

 Dragi spectatori,

Teatrul Mic își reia activitatea artistică în cele două săli (Atelier și Studio) dar și în sălile teatrelor partenere începând cu data de 14 septembrie.

Deschiderea stagiunii va avea loc odată cu  premiera spectacolului  „Angajat la doi patroni” adaptare de Richard Bean după „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, coproducție Teatrul Mic – Centrul Cultural Ion Manu, regia Vlad Corbeanu, coordonator proiect: Gelu Colceag, programat în datele de 14 și 15 septembrie, de la ora 18:30, la Sala Atelier.  Din distribuție fac parte: Gabi Costin, Claudia Prec/ Theodora Ghenea, Avram Birău, Andrei Brădean/ Alexandru Moldovan, Ana Bart, Marin Grigore, Bogdan Talașman, Gabriela Iacob, Andrei Seușan.

Următoarea premieră programată pentru Sala Studio este spectacolul „Mama” de Stanislaw Ignacy Witkiewicz, regia și adaptarea Nona Ciobanu, scenografia: Peter Kosir, Nona Ciobanu, muzica originală: Cristi Ştefănescu. Din distribuție fac parte: Oana Albu, Rareș Florin Stoica, Alina Petrică, Oana Pușcatu/ Bianca Popescu, Gabi Costin, Alina Rotaru, Cezar Grumăzescu, Marian Olteanu.

De asemenea, în această toamnă, Teatrul Mic a fost invitat să participe la festivaluri de renume dedicate artelor spectacolului din București și din provincie. Astfel, ultimele premiere ce au avut loc la Sala Atelier ”Legături primejdioase” de Christopher Hampton după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu și ”Nevermore” după un scenariu de E.A. Poe, regia și dramatizarea Dragoș Galgoțiu, au fost selectate să participe în cadrul celei de-a 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru ce se va desfășura în perioada 18 – 27 octombrie.

Spectacolul ”Lecția” de Eugene Ionesco, regia Radu Iacoban a fost selecționat pentru a participa în cadrul ediției de anul acesta a festivalului de teatru dedicat adolescenților – TEEN- FEST, organizat de Teatrul Excelsior în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

În perioada septembrie – octombrie 2019 Teatrul Mic va participa la trei festivaluri de teatru de renume din țară. Astfel, spectacolul ”Ținutul din Miezul Verii” de Tracy Letts, regia Vlad Massaci se va juca pe 18 septembrie în cadrul Festivalului de Teatru de la Piatra Neamț și spectacolul ”Legături primejdioase” de Christopher Hampton după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu a fost selecționat în cadrul Festivalului ”Zile și Nopți de Teatru”, Brăila (21 septembrie) și în cadrul ”Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr” de la Iași (8 octombrie).

Pentru mai multe informații legate de programul teatrului, dar și al deplasărilor efectuate în țară, accesați site-ul www.teatrulmic.ro și www.bilet.ro.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram, acolo unde vă vom ține la curent cu activitatea noastră artistică.

Vă aşteptăm cu drag la evenimentele noastre atât la sediu cât și în sălile partenere!

 

Bilete și rezervări:
Sala Atelier (Str. Constantin Mille, nr. 16): Tel. 021.314.70.81
Sala Studio (Str. Gabroveni, nr. 57): Tel: 031.069.95.91
www.teatrulmic.ro și www.bilet.ro 
Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...