Debuturi în stagiunea 2019-2020

În reprezentația de aseară a spectacolului Pensiune Completă de Pierre Chesnot, regizat de Gelu Colceag, care s-a jucat pe scena sălii Mari a Teatrului de Comedie, publicul spectator a asistat la debutul actorilor Marin Grigore în rolul lui Gerard Blanchard și al lui Andrei Seușan în rolul lui Hans Muller.  Un debut energic a avut și actorul Vlad Corbeanu în rolul lui Francis, din spectacolul Angajat la doi patroni, adaptare de Richard Bean după „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, coproducție Teatrul Mic – Centrul Cultural Ion Manu, spectacol a cărui premieră a deschis stagiunea 2019-2020.

Spectacolul Karamazovii de Dan Micu și Horia Lovinescu, după romanul „Frații Karamazov” de F.M. Dostoievski, regizat de Nona Ciobanu, va avea, tot din această stagiune, o dublă distribuție pentru rolul lui Smerdiakov, care va fi interpretat și de actorul Vlad Logigan.

Un alt debut apreciat și aplaudat a fost reprezentat de actorul Gabi Costin în rolul lui Platon Stamatescu din spectacolul …Escu de Tudor Mușatescu, regizat de Doru Ana.

Familia Jeleznov după „Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, în regia lui Gelu Colceag, este un alt spectacol care mai include o dublă distribuție pentru rolul Dunecika, fiind jucat atât de Oana Pușcatu, cât și de Irina Velcescu.

Proaspăt angajat în trupa tânără a Teatrului Mic, actorul Andrei Brădean  a debutat în rolul lui Paris din spectacolul Romeo și Julieta de William Shakespeare, în regia Lilianei Pană. Următorul său rol în care va debuta pe scena Teatrului Mic va fi în spectacolul fenomen Deșteptarea primăverii de Frank Wedekind, regizat de Vlad Cristache.

Pentru a fi mereu la curent vis-a-vis de activitatea artistică a Teatrului Mic ne găsiți și pe Facebook, respectiv Instagram!

 

Bilete și rezervări:
Sala Atelier (Str. Constantin Mille, nr. 16): Tel. 021.314.70.81
Sala Studio (Str. Gabroveni, nr. 57): Tel: 031.069.95.91
www.teatrulmic.ro și www.bilet.ro

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...