Bull, Emigranți și Omul din Oglindă – noile producții programate la Teatrul Mic

 

Teatrul Mic se redeschide pentru public la finalul acestei săptămâni, conform reglementărilor, doar la 30% din capacitatea sălii- sâmbătă, 8 mai și duminică, 9 mai 2021, la Sala Studio – Gabroveni 57, cu primele reprezentații ale spectacolelor Bull” de Mike Bartlett, regia Silviu Debu și „Emigranți” de Slawomir Mrozek, regia Claudiu Istodor.

 

 

Spectacolul „Bull” se pliază pe contextul actual, în care firmele și companiile mari au fost nevoite, din cauza pandemiei, să recurgă fie la restructurări, fie la reorganizarea și modificarea desfășurării activității angajaților – în regim de telemuncă.

În distribuția spectacolului regizat de Silviu Debu îi regăsim pe actorii – Gabi Costin, Vlad Corbeanu, Diana Cavallioti și Virgil Aioanei.

„Emigranți” este un alt titlu nou din repertoriul acestei stagiuni care este programat să se joace duminică, 9 mai, de  la ora 19:00. Spectacolul ce prezintă situația tragicomică în care se află doi emigranți care ”petrec” în noaptea de Anul Nou, îi are ca protagoniști pe actorii Cuzin Toma și Tudor Aaron Istodor și va inaugura spațiul de joc de la subsolul sălii de spectacol Studio- Gabroveni 57.

O nouă premieră este programată și la sala Atelier- Constantin Mille 16, în data de 15 mai, de la ora 19:00 – spectacolul „Omul din oglindă” după „Teatrul descompus” de Matei Vișniec, regia Teodora Petre, cu Marian Olteanu, Alina Rotaru, Cezar Grumăzescu, Andrei Seușan, Gabriela Iacob și Andrei Brădean, în rolurile principale.

 

Noile spectacole care ies astfel la rampă, fac parte din programul „Teatru pentru actori… si numai cu actori” demarat la finalul lunii octombrie 2020, odată cu restricțiile de sistare a activității cu publicul în instituțiile de cultură. Scopul proiectelor inițiate a fost acela de a continua activitatea teatrului și de a valorifica potențialul creativ al trupei artistice.

 

Biletele  pot fi achiziționate direct de pe website-ul www.teatrulmic.ro, de pe platforma bilet.ro, și de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Constantin Mille 16 și Gabroveni 57).

 

Bull de Mike Bartlett

Traducerea: Ilinca Hărnuț | Regia: Silviu Debu | Consultant scenografie: Ioana Pashca | Cu: Gabi Costin, Diana Cavallioti, Virgil Aioanei, Vlad Corbeanu

 

 

Emigranți de Slawomir Mrozek

Traducerea: Stan Velea | Regia: Claudiu Istodor | Scenografie: Ioana Pashca | Cu: Tudor Aaron Istodor, Cuzin Toma

 

Omul din oglindă după „Teatrul descompus” de Matei Vișniec

Regia: Teodora Petre | Scenografia: Raluca Alexandrescu | Sound design: Cezar Antal |

Distribuția: Nebuna liniștită, Nebuna febrilă, Nebuna lucidă – Alina Rotaru; Omul care vorbește în șoaptă, Omul cu oglinda – Marian Olteanu; Omul cu calul – Andrei Seușan; Iluzionistul, Revoluționarul – Cezar Grumăzescu; Filozoafa, Spălătoarea de creiere- Gabriela Iacob; Depanatorul – Andrei Brădean

 

 

 

 

 

 

 

Stiri Recente
02iul. 2024
Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută!

Teatrul Mic vă urează vacanță plăcută și să ne revedem cu bine, cu forțe proaspete […]

Citeste mai mult...
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...