Bigamul…după 20 de ani – la început de stagiune 2021-2022

 

Teatrul MIC anunță în datele de 18 și 25 septembrie 2021, ora 19:00, la Sala Atelier – Constantin Mille 16, odată cu începutul stagiunii 2021-2022, programarea primelor reprezentații ale comediei dinamice „Bigamul…după 20 de ani” de Ray Cooney, regia artistică semnată de Gelu Colceag și scenografia realizată de Ioana Pashca.

 

Scrisă de faimosul dramaturg și actor britanic Ray Cooney piesa „Bigamul” a înregistrat un succes uriaș pe scenele teatrelor din Europa și din America și a fost nominalizată în anul 2002 la Premiile Olivier.

Pe scena Teatrului Mic „Bigamul” a mai cunoscut o montare de succes în anul 1993, în regia lui Ioan Cristian, cu Dan Condurache, Mihai Dinvale și Dana Dembinski- Medeleanu în rolurile principale.

 

 

Spectacolul actual „Bigamul…după 20 de ani” aduce în prim plan încurcăturile și situațiile mai mult decât amuzante provocate de taximetristul John Smith atunci când încearcă să păstreze aparențele de soț și tată devotat celor două familii aflate în două cartiere distincte din Londra.

În rolurile principale evoluează actorii: Claudiu Istodor, Vlad Corbeanu, Simona Mihăescu, Ana Bart, Vlad Logigan/ Rareș Florin Stoica, Claudia Prec/Silvana Mihai, Viorel Cojanu.

 

Reprezentația programată în data de 16 octombrie, de la ora 18:00, se va juca în cadrul celei de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara în perioada 11 – 24 octombrie 2021.

Biletele pentru următoarele reprezentații programate în datele de 10, 16, 30 si 31 octombrie 2021 pot fi achiziționate atât online de pe www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro, și de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Constantin Mille 16 și Gabroveni 57).

 

BIGAMUL …DUPĂ 20 DE ANI

de Ray Cooney

 

Traducerea: Marian Popescu

Regia artistică: Gelu Colceag

Scenografia: Ioana Pashca

Asistent regie: Teodora Petre

Distribuția:

John Smith – Claudiu Istodor

Mary Smith – Simona Mihăescu

Barbara Smith –Ana Bart

Stanley Gardner – Vlad Corbeanu

Gavin Smith – Vlad Logigan / Rareș Florin Stoica

Vicki Smith – Claudia Prec / Silvana Mihai

Tatăl – Viorel Cojanu

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...