Anularea spectacolelor Teatrului Mic până în data de 21 octombrie

Dragi spectatori,

 

Din păcate trebuie să anunțăm, cu regret, anularea spectacolelor programate până în data de 21 octombrie, inclusiv, ca urmare a Hotărârii CSMBU nr. 19 din data de 6. 10. 2020.

Spectatorii care și-au cumpărat bilete pentru spectacolele programate în această perioadă sunt rugați să solicite contravaloarea acestora în funcție de modalitatea achiziționării lor, direct de pe website-ul www.bilet.ro  pentru biletele achiziționate online, sau de la casele de bilete, începând cu 14 octombrie, ale TEATRULUI MIC, de unde au achiziționat inițial (sala Atelier – Constantin Mille 16 sau sala Studio – Gabroveni 57), în intervalul orar 11:00-19:00, de miercuri până duminică.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute vă rugăm să aveți în vedere cele menționate mai sus cât și prezentarea biletului/biletelor în momentul restituirii.

Vă mulțumim nespus pentru că ați avut încredere și răbdare atunci când ați ales să vă bucurați, din nou, de spectacolele noastre și de actorii voștri preferați. De asemenea, suntem recunoscători că ați înțeles și ați respectat măsurile luate pentru siguranța tuturor.

Sperăm să revenim cu vești bune cât mai curând posibil și să ne revedem cu bine!

 

Echipa Teatrului Mic

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...