Anularea spectacolelor Teatrului Mic până în data de 21 octombrie

Dragi spectatori,

 

Din păcate trebuie să anunțăm, cu regret, anularea spectacolelor programate până în data de 21 octombrie, inclusiv, ca urmare a Hotărârii CSMBU nr. 19 din data de 6. 10. 2020.

Spectatorii care și-au cumpărat bilete pentru spectacolele programate în această perioadă sunt rugați să solicite contravaloarea acestora în funcție de modalitatea achiziționării lor, direct de pe website-ul www.bilet.ro  pentru biletele achiziționate online, sau de la casele de bilete, începând cu 14 octombrie, ale TEATRULUI MIC, de unde au achiziționat inițial (sala Atelier – Constantin Mille 16 sau sala Studio – Gabroveni 57), în intervalul orar 11:00-19:00, de miercuri până duminică.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute vă rugăm să aveți în vedere cele menționate mai sus cât și prezentarea biletului/biletelor în momentul restituirii.

Vă mulțumim nespus pentru că ați avut încredere și răbdare atunci când ați ales să vă bucurați, din nou, de spectacolele noastre și de actorii voștri preferați. De asemenea, suntem recunoscători că ați înțeles și ați respectat măsurile luate pentru siguranța tuturor.

Sperăm să revenim cu vești bune cât mai curând posibil și să ne revedem cu bine!

 

Echipa Teatrului Mic

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...