Anularea spectacolelor Teatrului Mic până în data de 21 martie

Dragii noștri,

Ca urmare a Hotărârii CSMBU nr. 8, din data de 07.03. 2021 suntem, din nou, în situația de a anunța suspendarea spectacolelor programate în perioada 8 – 21 martie 2021 inclusiv.

Spectatorii sunt rugați să solicite contravaloarea biletelor până la data de 15 aprilie în funcție de modalitatea achiziționării lor:

Pentru biletele achiziționate online, direct pe site-ul www.bilet.ro, și suma va fi returnată în contul din care s-a făcut plata.

Pentru biletele achiziționate de la casele de bilete ale TEATRULUI MIC vă rugăm să prezentați biletul / biletele direct la casa de bilete de unde ați achiziționat initial– Sala Atelier Constantin Mille 16 sau Sala Studio Gabroveni 57, în intervalul orar 11:00 – 19:00, de luni până vineri. Din cauza unor proceduri fiscale specifice, data limită pentru recuperarea contravalorii acestor bilete este 15 aprilie 2021.

Spectacolele programate după data de 21 martie rămân valabile și se vor anula doar dacă se va prelungi această situație.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să revenim cu vești bune cât mai curând posibil!

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...