Anularea spectacolelor Teatrului Mic până în data de 21 martie

Dragii noștri,

Ca urmare a Hotărârii CSMBU nr. 8, din data de 07.03. 2021 suntem, din nou, în situația de a anunța suspendarea spectacolelor programate în perioada 8 – 21 martie 2021 inclusiv.

Spectatorii sunt rugați să solicite contravaloarea biletelor până la data de 15 aprilie în funcție de modalitatea achiziționării lor:

Pentru biletele achiziționate online, direct pe site-ul www.bilet.ro, și suma va fi returnată în contul din care s-a făcut plata.

Pentru biletele achiziționate de la casele de bilete ale TEATRULUI MIC vă rugăm să prezentați biletul / biletele direct la casa de bilete de unde ați achiziționat initial– Sala Atelier Constantin Mille 16 sau Sala Studio Gabroveni 57, în intervalul orar 11:00 – 19:00, de luni până vineri. Din cauza unor proceduri fiscale specifice, data limită pentru recuperarea contravalorii acestor bilete este 15 aprilie 2021.

Spectacolele programate după data de 21 martie rămân valabile și se vor anula doar dacă se va prelungi această situație.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să revenim cu vești bune cât mai curând posibil!

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...