Angajat la doi patroni și Pensiune Completă – se joacă la Grădina Herăstrău

Teatrul Mic anunță programarea primelor spectacole – „Angajat la doi patroni” și „Pensiune Completă”, pe scena Teatrului de Vară din Herăstrău la finalul lunii august.

Astfel, în data de 27 august, de la ora 20:00, publicul spectator va avea ocazia să se bucure și să-si revadă o parte dintre actorii preferați, în comedia de situații „Angajat la doi patroni” adaptare de Richard Bean, după „Slugă la doi patroni” de Carlo Goldoni, regia artistică Vlad Corbeanu.

 

 

Weekend-ul de comedie continuă sâmbătă, 28 august, tot de la ora 20:00, cu cel mai longeviv spectacol din stagiunea curentă, a cărei premieră a avut loc acum 9 ani-  „Pensiune Completă” de Pierre Chesnot, în regia și adaptarea lui Gelu Colceag.

 

 

Biletele pot fi achiziționate direct de pe website-ul teatrului www.teatrulmic.ro, de pe platforma bilet.ro și de la casa de bilete ale Teatrului MIC (Gabroveni 57).

 

 

Accesul la spectacolele în aer liber va fi permis numai în conformitate cu normele și cerințele impuse de autorități.

Prin urmare, conform Hotărârii CMBSU, spectatorii vor fi nevoiți să prezinte la intare- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS- CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare, sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv dovada trecerii prin boală, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19.

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...