Actualizare: Acces la spectacolele Teatrului Mic

Dragi spectatori,

 

Conform Hotărârii nr. 112 a CNSU din 07.12.2021, aprobată de Guvernul României în 08.12.2012, începând din data de 9 decembrie 2021, accesul publicului la spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

 

În acest context, participarea la spectacolele Teatrului Mic este condiţionată de prezentarea unui certificat digital valid care să ateste vaccinarea sau vindecarea de Covid sau de prezentarea rezultatului negativ al unui test omologat RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore). Excepţie fac copiii de 12 ani sau mai mici.

Certificatul poate fi descărcat de aici https://certificat-covid.gov.ro 

Intrarea spectatorilor în sălile de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.

 

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Teatrul Mic!

 

Stiri Recente
16feb. 2024
Teatrul Mic angajează!

Suntem în căutarea a două persoane calificate pentru postul de Electrician iluminat scenă.   CERINȚE: […]

Citeste mai mult...
29ian. 2024
DECLARAȚIA TEATRULUI MIC LEGATĂ DE INCIDENTUL PETRECUT PE 26 IANUARIE 2024, ÎN TIMPUL REPREZENTAȚIEI SPECTACOLULUI „EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE”

În primul sfert de oră al reprezentației spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug […]

Citeste mai mult...
24ian. 2024
EU SUNT PROPRIA MEA SOȚIE – O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRUL MIC

  Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „ Eu sunt propria mea soție” de […]

Citeste mai mult...