Actualizare: Acces la spectacolele Teatrului Mic

Dragi spectatori,

 

Conform Hotărârii nr. 112 a CNSU din 07.12.2021, aprobată de Guvernul României în 08.12.2012, începând din data de 9 decembrie 2021, accesul publicului la spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

 

În acest context, participarea la spectacolele Teatrului Mic este condiţionată de prezentarea unui certificat digital valid care să ateste vaccinarea sau vindecarea de Covid sau de prezentarea rezultatului negativ al unui test omologat RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore). Excepţie fac copiii de 12 ani sau mai mici.

Certificatul poate fi descărcat de aici https://certificat-covid.gov.ro 

Intrarea spectatorilor în sălile de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.

 

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Teatrul Mic!

 

Stiri Recente
07iun. 2024
Câștigătorii LABORATORULUI DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ LA TEATRUL MIC 2024

Dragii noștri, anunțăm cu bucurie câștigătorii 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐆𝐈𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐍Ă 𝐋𝐀 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐈𝐂 2024! Materialele […]

Citeste mai mult...
03mai 2024
Teatrul Mic vă urează Paște Fericit!

  Dragi spectatori,   Echipa Teatrului Mic vă urează Paște fericit și Sărbători pline de […]

Citeste mai mult...
15apr. 2024
REVIZORUL – Premieră oficială la Teatrul Mic

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „REVIZORUL” de Nikolai Gogol, regia artistică și adaptarea Alexandru Dabija, scenografia Ioana Pashca, […]

Citeste mai mult...