...ESCU ...ESCU...ESCU ...ESCUViata si moartea lui Richard al II-lea Viata si moartea lui Richard al II-leaViata si moartea lui Richard al II-lea Viata si moartea lui Richard al II-leaAnul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Apa Vie Apa VieApa Vie Apa VieApa Vie Apa VieApa Vie Apa VieApa Vie Apa VieTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara Zahar
Teatrul din manual - O scrisoare pierdută
Teatrul din manual - O scrisoare pierdută de I. L. Caragiale

 

TEATRUL DIN MANUAL - lecturi performative în liceele bucureștene este un proiect de intervenție culturală conceput de Teatrul Mic în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Teatru Educațional REPLIKA, prin care ne propunem să familiarizăm liceenii cu conținutul textelor care alcătuiesc programa de Bacalaureat la disciplina Limba și Literatura Română.

Artiști profesioniști se pun în slujba procesului de educare și formare a liceenilor, venind în întâmpinarea dificultății de a stârni curiozitatea și interesul tinerilor pentru lectură, pentru studiul literaturii române, aspecte pe care publicul larg le conștientizează din ce în ce mai des, de la an la an, în momentul în care statisticile reflectă faptul că un număr tot mai mare de elevi nu reușesc să promoveze Examenul de Bacalaureat.

 

O scrisoare pierdută de I.L. Caragiale este primul text devenit spectacol-lectură dintr-o serie de patru texte alese din programa de Bacalareat. Toate cele patru texte urmează să fie prezentate pe parcursul unui an de zile (decembrie 2017 - decembrie 2018) în liceele bucureștene. 

 

 

 

Regia: Radu Apostol 


Coordonarea sesiunii de Q&A: Mihaela Michailov și Radu Apostol


Echipa:

Zoe - Mihaela Rădescu/Andreea Grămoșteanu
Tipătescu - Virgil Aioanei
Cațavencu - Viorel Cojanu
Ghiță Pristanda - Marian Olteanu
Dandanache - Gabi Costin

 

Sala: Liceul Teoretic Bilingv "Miguel de Cervantes", Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu"
Durata: 1h