...ESCU ...ESCU...ESCU ...ESCUViata si moartea lui Richard al II-lea Viata si moartea lui Richard al II-leaViata si moartea lui Richard al II-lea Viata si moartea lui Richard al II-leaAnul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Anul dispărut. 200/7 Anul dispărut. 200/7Apa Vie Apa VieApa Vie Apa VieApa Vie Apa VieApa Vie Apa VieApa Vie Apa VieTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiTinutul din miezul verii Tinutul din miezul veriiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiKaramazovii KaramazoviiFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara ZaharFamilia Fara Zahar Familia Fara Zahar
Despre noi

Teatrul Mic
Teatru clasic, emoţionant, amuzant, complex - Teatrul Mic. Un loc în care puteţi evada din rutină pentru a intra în poveste. O scenă deschisă, care stă sub semnul valorii. Cu o istorie fascinantă, la nivelul căreia încercăm să fim şi azi.
Această istorie a început în urmă cu mai bine de 100 de ani, în 1914, când actrița Maria Filotti a înființat pe această stradă, care atunci purta numele de Sărindar, un teatru ce îi purta numele. Instituția a traversat timpurile sub diverse titulaturi, iar în 1965 a devenit, sub direcția cunoscutului regizor Radu Penciulescu, Teatrul Mic. Anii '80 i-au adus perioada de glorie, în care biletul la Teatrul Mic era o marfă de preţ, căci toată lumea se înghesuia să participe la ceea ce s-a numit "Fenomenul din Sărindar". Au fost anii în care s-au jucat marile spectacole semnate de Cătălina Buzoianu sau Silviu Purcărete, aflaţi atunci la început de drum, alături de o trupă de actori care au făcut istorie: Ştefan Iordache, Leopoldina Bălănuţă, Dinu Manolache, Olga Tudorache, Valeria Seciu, Mitică Popescu, Dan Condurache, Gheorghe Visu, Rodica Negrea.
Astăzi, 30 de actori vă aşteaptă pe această scenă, în 11 spectacole care vă invită fie să cunoaşteţi un crâmpei de istorie, fie să vă amuzaţi pe seama defectelor umane, fie să vă pierdeţi în fascinante poveşti de dragoste. Alegerea vă aparţine!
 
Teatrul Foarte Mic
Tinereţe, dinamism, nonconformism. Un teatru cu o sală prietenoasă, care invită la o intimitate specială între actor şi spectator. Un spaţiu deschis noilor generaţii de creatori, angajat social, vocal. Un punct de reper pentru publicul tânăr din Bucureşti.
Sala Studio a Teatrului Mic a fost inaugurată în 1979 cu un spectacol semnat de Silviu Purcărete. Teatrul Foarte Mic, cum a fost denumit încă de la deschidere, a fost spaţiul recitalurilor actoriceşti performante, al experimentului regizoral şi, mai recent, al generaţiei dramAcum. Regizori precum Gianina Cărbunariu, Ana Mărgineanu, Diana Iliescu, Radu Apostol, Ioana Păun şi dramaturgi precum Peca Ştefan sau Maria Manolescu au găsit la Teatrul Foarte Mic un punct de sprijin la începutul afirmării lor profesionale.
Numele Teatrului Foarte Mic stă în continuare sub semnul prospeţimii, al experimentului  şi al primelor şanse. Dramaturgii şi regizorii tineri sunt din nou invitaţi să propună piese în premieră naţională, care să ofere actorilor Teatrului Mic acele partituri în care să-şi dea măsura talentului şi să vorbească spectatorilor despre teme vitale ale lumii în care trăiesc.