PENSIUNE COMPLETĂ ÎN CADRUL CAMPANIEI „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”

PENSIUNE COMPLETĂ ÎN CADRUL CAMPANIEI „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”

 
Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Teatrul Mic se alătură campaniei UNITER, „Artiștii pentru artiști” și, alături de alte 46 de teatre din București și din țară, donează Fondului de Solidaritate Teatrală încasările obținute din vânzarea biletelor la spectacolul Pensiune Completă de Pierre Chesnot, în regia lui Gelu Colceag, jucat în Sala Radu Beliga a Teatrului de Comedie marți, 13 martie, ora 19:00.
 
Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret.
 
 
 
NICU ALIFANTIS, ALEXANDRINA HALIC, EMILIA POPESCU, MARIAN RÂLEA sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiştii pentru artişti” şi vă invită să fiţi parte din schimbarea atitudinii faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate. Ei vor fi pe scenă, vor juca pentru acest crez alături de sute de artişti, şi vă aşteaptă la teatru, contează pe prezenţa voastră.
Pe site-ul www.uniter.ro, gasiti mesajele video ale ambasadorilor, precum si lista completa a celor 51 de reprezentatii care se vor juca sub semnul Campaniei.
 
Biletele din cadrul campaniei se pot achiziționa doar de la Casele de Bilete ale Teatrului Mic și Teatrului de Comedie!
 
Distribuție „Pensiune Completă": Cristi Iacob, Ana Bart, Ruxandra Enescu, Sergiu Fleșner, Claudia Prec, Vitalie Bantaș, Liliana Pană, Bogdan Talașman, Andreea Grămoșteanu, Claudiu Istodor, Cuzin Toma
Detalii despre spectacol puteți găsi aici.

Pe lângă sumele strânse din vânzarea de bilete, orice donaţii şi sponsorizări sunt binevenite și pot fi virate în contul RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.
 
Note / comentarii (0)

Adauga comentariu / nota

Selecteaza nota
 
Adresa de email nu va fi facuta publica.