MEMBRII TRUPEI TEATRULUI MIC NOMINALIZATI LA PREMIILE UNITER SI GOPO 2017

MEMBRII TRUPEI TEATRULUI MIC NOMINALIZATI LA PREMIILE UNITER SI GOPO 2017

Regizorul Gelu Colceag, managerul teatrului, a fost nominalizat pentru regia artistica  a spectacolului Poveste despre tatăl meu de Radu F. Alexandru, o producție a Societății Romane de Radiodifuziune, pentru Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic.

Ana Bianca Popescu pentru rolul Luka din spectacolul Soldatul de ciocolata la Teatrul Odeon, București pentru Cea mai buna actriță în rol secundar. Pe Ana Bianca Popescu o puteți vedea și în spectacolele Vania și Sonia și Mașa și Spike, de Christopher Durang, traducerea Ionuţ Grama, regia Horia Suru, în Fetele din calendar, precum și în viitoarea premieră Rendez-vous în Marea Ploilor, de Alexandr Galin, în regia lui Gelu Colceag.

Gheorghe Visu pentru rolul Nozdrióv, moșier, din spectacolul Suflete moarte la Teatrul de Comedie București, pentru Cel mai bun actor in rol secundar, pe care îl puteți întâlni în spectacolele Teatrului Mic: Vania și Sonia și Mașa și Spike, Anul dispărut. 1989 (de Peca Ștefan, regia Ana Mărgineanu) precum și în recenta premieră a regizorului Vlad Cristache Deșteptarea primăverii, de Frank Wedekind. În această foarte recentă premieră joacă împreună cu Alina Petrică, nominalizată la premiul Cea mai buna actriță în rol principal pentru rolul titular din spectacolul Aglaja de la Centrul European Cultural și de Tineret UNESCO Nicolae Bălcescu, București. Alina Petrică și Ana Bianca Popescu s-au alăturat de curând trupei Teatrului Mic ca actori stagiari.

Gheorghe Visu se lasă remarcat și pentru contribuția sa în film, el adauga premiului pentru Cel mai bun actor de la Festivalul de Film de la Sarajevo 2016, Heart of Sarajevo, o nominalizare la Premiile Gopo, în categoria Cel mai bun actor intr-un film de lung-metraj pentru rolul Hogaș din lung-metrajul lui Bogdan Mirică, Câini.

 

Note / comentarii (0)

Adauga comentariu / nota

Selecteaza nota
 
Adresa de email nu va fi facuta publica.