GHEORGHE VISU, CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR LA GALA UNITER 2017

GHEORGHE VISU, CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR LA GALA UNITER 2017

 

Aseară, 8 mai, la Teatrul Național Mihai Eminescu din Timișoara a avut loc cea de-a 25 ediție a Galei Premiilor UNITER, în cadrul căreia actorul Gheorghe Visu a obținut premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru personajul Nozdrióv, moşier din spectacolul Suflete moarte, în regia lui Vlad Cristache de la Teatrul de Comedie Bucureşti.

Premiul a fost înmânat de actrița Virginia Mirea. Gheorghe Visu, la înmânarea premiului: Am să-i mulţumesc pentru filmuleţul de pe YouTube lui Rareş-Florin Stoica şi tânărului regizor cu care lucrez (n. ed. Vlad Cristache) de ani buni şi cu asta basta. Vă mulţumesc!

Alături de Gheorghe Visu au existat și următoarele nominalizări:

Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic: Poveste despre tatăl meu de Radu F. Alexandru, regia artistică Gelu Colceag, producţie a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Cea mai bună actriţă în rol secundar: Ana Bianca Popescu pentru rolul Luka din spectacolul Soldatul de ciocolată la Teatrul Odeon Bucureşti.

Cea mai bună actriţă în rol principal: Alina Petrică pentru rolul titular din spectacolul Aglaja la Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu Bucureşti.

 

Note / comentarii (0)

Adauga comentariu / nota

Selecteaza nota
 
Adresa de email nu va fi facuta publica.