DIANA CAVALLIOTI, CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL LA GALA PREMIILOR GOPO 2018

DIANA CAVALLIOTI, CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL LA GALA PREMIILOR GOPO 2018

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din România a avut loc marți seara, 27 martie 2018, în Sala Mare a Teatrului Național București „Ion Luca Caragiale”.

În cadrul Galei, ajunsă la cea de-a XII-a ediție, actrița Teatrului Mic, Diana Cavallioti, a câștigat, pentru rolul Ana dn lungmetrajul „Ana, mon amour”,în regia lui Călin Peter Netzer, premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal. Trofeul a fost anunţat de Simona Bondoc şi Dorel Vişan.

                                               

La această categorie au fost nominalizate: Diana Cavaliotti, pentru rolul Ana din filmul „Ana, mon amour”, care a avut premiera la Berlinala 2017; Voica Oltean, pentru rolul Simona din filmul „Breaking News”, actriţă premiată la Festivalul de la Karlovy Vary 2017; Ela Ionescu, pentru rolul Eva din filmul „Dimineaţa care nu se va sfârşi”; Cristina Flutur, pentru rolul Ioana din filmul „Hawaii” şi Ofelia Popii, pentru rolul Vera din filmul „Portrete în pădure”.

Gala a fost transmis în direct pe TVR 2 și online pe Cinepub și www.premiilegopo.ro și a fost organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc.

În cadrul Galei, alături de alți 900 de invitați, s-au regăsit și o parte din actorii Teatrului Mic, Cezar Grumăzescu, Silvana Mihai, care au prezentat fiecare Premiul pentru Cel mai bun film de debutrespectiv Cel mai bun montaj.

      

                                                         

                                                                                           credite foto: Cristofor Lăzărescu

 

Gala Premiilor Gopo 2018 – ediția a XII-a este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al CinematografieiTeatrului Național BucureștiBabel Communications și Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Co-organizator:Primăria Capitalei prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București

Co-producătoriTVR 2

Sponsori principali: Apa Nova București, Banca Transilvania, Audi România, Cellini, Auchan

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, MAC

Parteneri: IQOS, Melkior, GETT’s Salons, Intercontinental, Prosecco Bar, Nomad Skybar

Servicii profesionale furnizate de: PwC Romania

Partener de monitorizareMedia Trust

Parteneri mediaRadio România Cultural, Radio România Actualități, All About Romanian Cinema, A List Magazine, Cinefan, Cinemagia, Cinemap, Cinepub, Liternet, Movienews, News.ro, Noizz.ro, Scena 9, TV Mania, Unica, Viva, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți

 

Note / comentarii (0)

Adauga comentariu / nota

Selecteaza nota
 
Adresa de email nu va fi facuta publica.