"FAMILIA FĂRĂ ZAHĂR" - PRIMELE REPREZENTAȚII LA CENTRUL DE TEATRU EDUCAȚIONAL REPLIKA19 aprilie 2017

 
 
"Laboratorul de Creație, Experiment și Cercetare", un proiect derulat de Teatrul Mic în această stagiune (2016 - 2017), sub titulatura "Teatrul Foarte Mic Itinerant", își continuă seria celor trei coproducții și aduce pe scena bucureșteană un spectacol de teatru muzical despre familia la români. 
 
Coproducție între Teatrul Mic și Centrul de Teatru Educațional Replika"Familia Fără Zahăr", în regia lui Radu Apostol, după un text semnat de Mihaela Michailov, surprinde vocile celor care nu se regăsesc în formate prestabilite și tipare moștenite. Spectacolul modelează percepția asupra înțelegerii familiei, ca o construcție fluidă, în care apartenența se scrie continuu și raportările se schimbă în funcție de variabile imprevizibile.
 

Primele reprezentații vor avea loc la Centrul de Teatru Educațional Replika pe 21 și 22 aprilie, ora 19:00. Spectacolul din data de 22 aprilie este inclus în programul IETM ("Rețelei Internaționale pentru Artele Spectacolului Contemporane"), în care peste 400 de profesioniști din domeniul artelor spectacolului din întreaga lume vor fi la București între 20 și 23 aprilie 2017.

 
"Familia Fără Zahăr"
Texte: Mihaela Michailov
Regia: Radu Apostol
Versurile: Bobi Dumitraș
Muzica: Bobo Burlăcianu
Scenografia: Arh. Gabi Albu
Coregrafia: Paul Dunca
Video-design: Elena Găgeanu, Arh. Gabi Albu
Asistent de regie, asistență tehnică: Andreea Iacomiță
Pregătirea muzicală: Oana Pușcatu
Orchestrație pian live: Sivlana Negruțiu și Oana Pușcatu
 
Distribuția: Mihaela Rădescu, Viorel Cojanu, Gabi Costin, Oana Pușcatu, Silvana Negruțiu, Paul Dunca
 
 
Note / comentarii (0)

Adauga comentariu / nota

Selecteaza nota
 
Adresa de email nu va fi facuta publica.